Originally posted by TETAK
Auto plac VERONA
Collapse
X
-
Cool... Relativno cesto prolazim tim obilaznim putem kroz Cacak i nekoliko puta sam svracao onako informativno i svaki put najvise ima najluksuznijih automobila, da se covek zapita kome on to sve proda.Ima preko stotinak vozila stalno, a i cene nisu neke preterane. Tamo sam i video tvog bivseg Golfa na prodaji, stvarno je bio extra nema sta, pa onda si uzeo Volva u extra stanju, pa Hondu... Sve automobili u extra stanju. Moze li da se nesto tako izbunari i za ostale clanove Cannonball-a koji bi da kupuju polovan auto ali u takom dobrom stanju i sa regulernim papirima i kilometrazom? Znaci nesto po narudzbi i da cena bude niza nego za ostale kupce?
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Na Verona placu garantujem ti za legalnost, za sve ostalo(uključujući i mene lično) moraš da dobro pogledaš.Tačno je da tu ima najviše luksuznih vozila ali vlasnik kaže da se upravo ti modeli najbolje prodaju.Ovi jeftiniji(kaže on) su živa muka, ljudi se bore u 50E(što je nama prosečnima i normalno), moraš da se ubedjuješ sa njima ceo dan, pa dovode 10 majstora, dok lovići auto kupuju onako u prolazu sa smeškom, a zarada na skupom autu je višestruko veća!Inače ko od članova CB ode na plac, samnom, ima sigurnih 500E naniže!Ali, napominjem mora da bude registrovan član CB-a!Napominjem da vlasnik uvek prima nazad auto kupljen u "Veroni" prilikom sledeće kupovine, naravno ako nije baš upropašćen!Druge kombinacije staro za novo(staro) ne rade!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Ja sam dve Lancie k kupio na placu Verona moto i za njih imam samo reci hvale. Par prijatelj je posle toga tamo kupilo automobile i svi su bili sa urednom dokumentacijom i u odlichnom stanju.
Comment
-
-
Kod kupovine uvek treba otvoriti četvore oči.Ima tu ekstra automobila ali onih drugih jer kako sam Milija kaže tamo dosta vezuju nabavku sa preuzimanjem i onih manje dobrih vozila.Naravno u Veroni se trude da se takvi auti dovedu u dobro stanje ali.....U smislu legalnosti automobili su potpuno ok jer čovek neće da prodaje dobar glas za siću!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
U tome i jeste stvar kod nas, sto mnogi ljudi ce reci ee u toj i toj auto kuci cene su nabijene. Nisu nabijene, jeste da su od 5-10% mozda vece nego sto se moze naci preko oglasa ili poznanika, ali svaka auto kuca se trudi da auto dovede u perfektan nivo, ili ako ima gresku neku to javno pri prodaji iznese. I ni u kom slucaju ne sme se desiti pri kupovini kod njih da nesto u skorije vreme crkne na autu ili sl. Zato i podrzavam otvaranja auto kuce, jer postoje vise garancija kod njih nego kod obicnih preprodavaca.
Tetak, ajmo pred novu god u Verona da pazarim c 270 avangarde koji kosta 19000, ako hoce na tebi da mi da popust 500e i 500-1000 na novogodisnji, evo odmah idemo da pazarimo, a ti za uzvrat imas do kraja zivota kod mene u poslasticarnici besplatne kolace i torte!!!!
Ozbiljan sam....
Comment
-
-
A zašto bi čekali Novu godinu brate!!!!Koliko sam razumeo ti si već sagledao situaciju na placu i odabrao mašinu.Vidi da se najaviš kad budeš hteo da dodješ kako bi ja proverio da li će vlasnik da bude na placu, jer samo on može da koriguje cenu koju saopštavaju prodavci.Znači ako si rešio o autu možemo da pregovaramo već ovog vikenda, jer znam da će čovek biti u Čačku.Ovde imam i pouzdanih majstora koji će auto kompletno pregledati a ni ti ni ja nismo džabe na CB....Naravno stvar se može odložiti i za kasnije!Koliko je tip korektan evo i primer jednog poznanika koji je kupio tamo BMW 520 iz 1991(koji je tamo bio na konsignaciji) pa kako je odmah došlo do problema sa lamelom, Milija mu je dao novac za novi set kvačila, odnosno odbio mu je cifru od duga, iako ovaj auto nije ni bio vlasništvo placa već jednog mušterije!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Milijini automobili su skroz ispravni ja sam tamo otisao po preporuci prijatelja nisam ga vozio kod majstora iaoko je Kole 5min. od placa.Dao pare odvezao auto i jos mi je Milija pomogao da platim porez i registraciju za jedan dan i to za novu godinu 31.12.
Comment
-
-
Pa vidi se da je pravi gazda. Za kupovinu auta nisam se skroz odlucio, jer jos kuci razmatramo neke varijante oko kupovine partneta ili berlinga i zameni passata za C klasu, a on ih im na placu 3 komada, i super su, bar prema slikama, iako nisam uzivo gledao. Mada iskreno sumnjam da su sa mnom, a razmisljam i o kupovini na prolece, dok prodju ovi snegovi, a i tad ce mozda jos malo pasti cena. U svakom slucaju bices obavesten o svemu .
Pozdrav druze
Comment
-
-
Comment