Evo moja porodica od pre nekoliko dana kupila još jednog Opela. Naime,ćale kupio sebi makinu posle skoro 15 godina provedenih u dve Korse A sa kojima se baš navozao. Ja vozim trenutno Astru G 2001 1.6 8v pa smo razmišljajući odlučili se za Zafiru jer ćaletu treba veći auto zbog položaja sedišta,stariji čovek već,a nema love za dzipa
E sad Zafira je kupljena u Nemačkoj sa 170000km plaćena 3500e. Pošto nismo imali susrete sa tim automobilom molio bih ako ima neki vlasnik da nas pobliže upozna sa ovim modelom a pri tom mislim kokretno na motor.
-koliko je veliki servis i šta se sve menja
-da li pucanje zupčastog kaiša pravi havariju na ovom motoru,jer na mojoj Astri nije takav slučaj.
-koliko staje ulja u ovaj motor i šta je preporučljivo za sipati.
.da li motor ima neku karakterističnu manu na koju treba obratiti pažnju.
Znam da je ovaj motor ugrađivan i u vekre i u astre pa bi molio njihove korisnike da iznesu svoja iskustva.
Inače motor je z1.8xe 16v 125ks.
Hvala unapred

E sad Zafira je kupljena u Nemačkoj sa 170000km plaćena 3500e. Pošto nismo imali susrete sa tim automobilom molio bih ako ima neki vlasnik da nas pobliže upozna sa ovim modelom a pri tom mislim kokretno na motor.
-koliko je veliki servis i šta se sve menja
-da li pucanje zupčastog kaiša pravi havariju na ovom motoru,jer na mojoj Astri nije takav slučaj.
-koliko staje ulja u ovaj motor i šta je preporučljivo za sipati.
.da li motor ima neku karakterističnu manu na koju treba obratiti pažnju.
Znam da je ovaj motor ugrađivan i u vekre i u astre pa bi molio njihove korisnike da iznesu svoja iskustva.
Inače motor je z1.8xe 16v 125ks.
Hvala unapred
Comment