Vozim SCIROCCO 16v Koji je kod mene vec 6 godina i presao je vise od 300 000 km i poceo je malo da dimi i da radi neravnomerno inace motor je KR .Sta znate o njemu??
SCIROCCO 16v
Collapse
X
-
inace auto lepo ide i povlacisem ako nisi naumio da ga tunirash (motor ).
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Jeste da lepo radi i ide ali trosi ulje i poceo je da dimi i radi neravnomerno a dolazi zima i voleo bi da ga sredim a neznam gde bi mogao da nabavim orginalne delove i da ga osvezim i treba mi izduvna grana ili 4u1 ili standardna posto je moja pukla i produvava.Ako nesto neko zna neka javi.potpis nije po pravilima foruma
Comment
-
-
OK.. sad vec deluje da postoji razlog za intervenciju
Naravno ukoliko ima problema koje sad opisujes da je vreme za odraditi nesto.
Jesi mislio sam da radish osvezenje ili ti treba preporuka gde?Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
kao prvo dajte mi broj telefona ili sajt od BATE za auspuhe i sta mislite posto je izduvna grana i dali je kvalitetna da je ne moram za godinu dve menjati
Ne mislim sam da radim osvezenje bolje cu naci nekog dobrog i kvalitetnog majstora da to odradi sa kvalitetnim delovima a da me ne klepa po usima.Jer ne volim da radim neke stvari dva tri puta.Ja sam za to da je svako majstor svog zanata mogao bi taj posao da odradim i u mojoj radionici ali cu za to vreme da spojlerisem neki auto i lovu usmeriti drugom majstoru od koga trazim kvalitet i garanciju. koga mi predlazete ?potpis nije po pravilima foruma
Comment
-
Comment