Mercedes S320 + LPG 1993 da ili ne?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srbin001
    CBC Član
    • 25.09.2010
    • 86
    • Srbija

Mercedes S320 + LPG 1993 da ili ne?

Ima li neko iskustva sa ovim modelom?
    Auto BRRRUKA izgleda, u istom takvom stanju je, nagurao je 295000 km a nudi mi se za skromnu lovu..

Menjac automatik.

Proverio sam ga kod majstora, sve radi, i sve je, kako on kaze, "skoro pa fabricki"...

Ako neko ima iskustvo sa ovim modelom da podeli sa mnom, znacilo bi mi.. (mane, prednosti.... itd)

• mistermobil
    CBC Senator XXL
    • 09.11.2008
    • 469
    • pecinci

Re: Mercedes S320 + LPG 1993 da ili ne?

Koliko to ima ccm
    Ko leti,vrijedi
    Ko vrijedi,leti
    Ko ne leti,ne vrijedi..
    (Grunf,TNT..)

Comment

• srbin001
      CBC Član
      • 25.09.2010
      • 86
      • Srbija

3200 kubika

Comment

Originally posted by srbin001
        Ima li neko iskustva sa ovim modelom?
        Auto BRRRUKA izgleda, u istom takvom stanju je, nagurao je 295000 km a nudi mi se za skromnu lovu..

Menjac automatik.

Proverio sam ga kod majstora, sve radi, i sve je, kako on kaze, "skoro pa fabricki"...

Ako neko ima iskustvo sa ovim modelom da podeli sa mnom, znacilo bi mi.. (mane, prednosti.... itd)

Savetujem ti da ga dobro izproveravas, ali ako si to uradio vec (kao sto si naveo, tvrdim da jedina mana tog vozila moze biti potrosnja.
        Potrosnja nije defekt, vec realznost, jer Mecka, sa akcentom na S klasu nije nikada bila skroman, vec raskosan automobil velikih mogucnosti.

Moj Otac je isti model vozio u sluzbene svrhe punih 14 godina, a uporedo je vozio i s500. Razlike nema NIKAKVE osim u performansama i potrosnji koja i nije toliko drasticno razlicita.

Jednom recju, auto je SPEJS SATL, u bukvalnom sislu te reci! Mehanicki problem nije imao NIKADA sa istim, a naglasavam da je u pitanju bilo sluzbeno vozilo sa kojim se nije preterano marilo za potrosnju, laganu voznju ili bilo kakvo preterano cuvanje. Posle 14 godina svakodnevne eksploatacije i 672000km vozilo je otkupio menadzer logistike firme koji ga i dan danas vozi.

Od intervencija je, pored redovnih servisa potrosnih materijala, imao dihtung poklopca glave motora, spone i sponice, remont menjaca na (550000) i jos nekih par sitnica, ne secam se tacno.

Vozio sam ga GRO kilometara i ako ga ne pazaris ti, budi siguran da cu ga ja naci i pazariti ga...

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

dopisujes se sam sa sobom...cccc
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
          X