Pozdrav svima.Pre nedelju dana sam kupio bmw 320d karavan,koji se nadam da je dobar a kako se vidi spolja i unutra ocuvan,lepo i mirno radi i za sada je ok,osim sto je trenutno na servisu radi promena filtera,lja i solje amortizera sto i nije strasno.Auto sam kupio sa zimskum gumama 225/45 sto mi se ne svidja a i cuo sam da ga je teze voziti zimi sa sirokim gumama a ujedno i potrosnja mu je veca.
Imam bas pitanje vezano za potrosnju.
Mislim da mi auto malo vise trosi u odnosu na ono kako sam cuo , citao a i vozio se u istom takvom samo limuzinom.
Sta moze biti problem.
Cuo sam da su problem te siroke gume, da trebam proveriti filter za vazduh , pa me interesuje jos neki komentar ili odgovor na ovo pitanje.
Veliki pozdrav svima....
Na auto-putu mi je negde na brzini od 100km/h pokazivao potrosnju od 6 do 6,5l sto mislim da je mnogo za ovaj auto sa takvom voznjom na otvorenom putu
Imam bas pitanje vezano za potrosnju.
Mislim da mi auto malo vise trosi u odnosu na ono kako sam cuo , citao a i vozio se u istom takvom samo limuzinom.
Sta moze biti problem.
Cuo sam da su problem te siroke gume, da trebam proveriti filter za vazduh , pa me interesuje jos neki komentar ili odgovor na ovo pitanje.
Veliki pozdrav svima....
Na auto-putu mi je negde na brzini od 100km/h pokazivao potrosnju od 6 do 6,5l sto mislim da je mnogo za ovaj auto sa takvom voznjom na otvorenom putu
Comment