gume na felnama

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djilepfc
    CBC Član
    • 01.10.2010
    • 27
    • Leskovac-Knjaževac

gume na felnama

vozim 320d karavan.Kupio bih felne 15, 7j et47.
    Te felne uzimam iz jedinog razloga da bih smanjio malo potrosnju auta jel na trenutno na autu imam 16-ice sa veom losim gumama 225/55 i prednje 215/55,i naravno uzecu ih ako na tim felnama mogu da stavim gume dimenzija 195/65 jel imam nove miselin u tim dimenzija za 7000 dinara,ostale dimenziju su dosta skuplje i to za oko 3000 din po gumi.

Zato mi je potrebna vasa pomoc
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: gume na felnama

sad jos jednom procitah post i nije mi jasno, oko cega ti tacno treba pomoc?
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Jesa
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2008
      • 344
      • Beograd
      • Honda Civic 1.4 LS

pita da li na 15` felne od 7J, moze da stavi promer 195/65 R 15, a da to sve namontira na bmw 320d...

eve ti link, pa unesi dimenzije guma i videces razliku.

... mozes
      www.reverbnation.com/eclipsebgd

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Uzima felne i gume van standarda jer mu auto koji trosi 6l - trosi previse. Stavi neke 13-ce...

Stavi neke solidne 16 na te felne koje imas i naduvaj kako treba, ustede koje ces eventualno ostvariti u domenu su statisticke greske.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

postovani kolega 206, moracu skrenuti vam paznju, a verujem da je nenamerna, na jednu gresku u vasim navodima. Gore pomenuti automobil trosi 8,5 litara pri brzini od 120 km a ne 6l kako ste vi naveli.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Postovani Chubbs, ako mom kumu koji je teski rkmen sa gasom taj auto trosi oko 8.5-9 u gradu, ne verujem da ce trositi otprilike toliko na 120, pa meni ono moje benzinsko cudoviste trosi ni 11l na 120...

Mislim da he poenta bitnija a to je da ne verujem da ce se na autu koji je generalno mali potrosac potrosnja merljivo smanjiti ovom promenom guma.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• djilepfc
              CBC Član
              • 01.10.2010
              • 27
              • Leskovac-Knjaževac

pozdrav i hvala svima koji su se potrudili da mi pomognu koliko je to moguce.To se i ja razmisljam,mozda ce nove i manje gume smanjiti malo potrosnju ali tu verovatno postoji neki drugi problem koji ovde majstori u knjazevcu neznaju resiti i videti sta je u pitanju.Auto radi perfektno,motor se ne cuje,ide kao blesav,ali potrosnja mu nije kako treba.

Sad mi je jedan majstor koji sluzi ovde kao najbolji rekao da promenim protokomer i da ce sve biti ok i neznam sta da radim iskreno,pitacu i ostale

Comment

Working...
              X