E ovako! Zastavini automobili su KRSH upravo zbog toga sto je vlada ogranicavala/otezavala/onemogucavala uvoz stranih vozila otkad zastava postoji! U svakoj privrednoj grani u kojoj je omogucena kakva, takva konkurencija, neke domace firme su i uspele da postignu kvalitet i da se probiju na inostrano trziste! Sve je to stvar lose politike! Ja samo znam da kad se tristac pojavio, to je bila maltene limuzina! U svoje vreme verovatno ni stojadin ni yugo nisu bili losi, al' Zastava je spavala mirnim snom u narucju politicke administracije!
Cuo sam i ja malopre za zabranu uvoza starijih od 3 godine.Sta cemo?Takav nam je sudbina,ali necu voziti zastavu sigurno...a taman sam mislio sledece godine da menjam auto.
Da i jos da dodam, znaci mladje od 3 god., euro 3 standard, i nesme havarisana, dakle udarena.
A evo i vesti:
"Dinkić je saopštio i da je Vlada usvojila odluku kojom se zabranjuje uvoz vozila starijih od tri godine. On je objasnio da mogu biti uvožena samo vozila čiji motor ispunjava standard "evro 3" i koja nisu havarisana. "Cilj je sprečiti zagađivanje životne sredine. Zato je potrebno da, ako se uvozi vozilo, ispuniti standard motora "euro 3". Naravno, to je motivisano i željom za smanjenje spoljnotrgovinskog deficita. Moram da kažem da je ove godine na uvoz automobila otišlo skoro milijardu dolara, a od toga na uvoz polovnih automobila preko 700 miliona. Želimo da pojačamo sigurnost na putevima i da smanjimo zagađenje životne sredine", kaže Dinkić."
Taj se izgleda nada da svi imaju kupovnu moc kao on?
Suma rezultata ovoga zakona ce biti da ce se vrteti polovnjaci sa domaceg trzista u kupo-prodajama, a samo jedan mali broj ce imati pare za auto novije od 3 godine.
Rezultat ce biti samo po njegovu korist da na racun nekompetentne domace auto industrije smanji deficit u spljnoj razmeni, a broj auta zagadjivaca ce se povecati, jer ovo sto je na trzistu vecinom neispunjava norme a odrzavanja su losa.
Na racun ekologije, maze Vam oci, i pravi licnu slavu , kako je/ce uspeo/ti .
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Do koliko godina je dozvoljen uvoz za firmu? Pa nemislis valjda da ce ovi sto drze placeve da se odreknu velike zarade,te placeve nemoze bilo ko da otvori,sto znaci da je tu neko veliki u igri koji pokusava zabranom uvoza da ostvari monopol,ogromne su tu pare u pitanju a i velika je mogucnost pranja para.U svakom slucaju uvoz vozila za firme nije sigurno ogranicen na 3 god nego makar na 6,dakle uvezes auto registrujes ga na firmu i poslije preregistrujes na sebe,mada po meni se vise isplati uvoz na firmu jer si oslobodjen poreza,odnosno ti platis porez prilikom registracije ali se od te vrijednosti odbija porez koji ti pristize na racun firme,kao da si unaprijed uplatio porez za firmu,makar je tako kod nas,a vjerujem da je isto.A sto se registracije na CG tice carina je 6% i porez 17% stim sto vozilo mora da prodje homologaciju,i da ispunjava minimum euro2 norme,ili da od proizvodjaca u inostranstvu ili od predstavnika u zemlji izvadis neki certifikat koji je zamjena za tu homologaciju.
Comment