...i jednog zasad tajanstvenog mogućeg ino-partnera(gazde) Zastave koji je kao uslov za ulazak u posao zahtevao da se uvede red na tržištu...
Iz totalno neproverenih i nepouzdanih izvora se saznaje da je reč o KIA koja bi svojim nastupom htela da ugrozi planove Renoa da sa Daciom ima najjeftiniji auto na Balkanu koji je idealno tržište za automobile tog kalibra
Gledam indeksovce:
Direktor zastave prica sa voditeljom:
"Pa jeste li vi primetili koliko smo mi poradili na aerodinamici juga?Nisam bas...Molim vas,jel znate onu debelu lajsnu na vratima?Znam.E,pa sad je tu stavljena tanka lajsna!!!"
"Da li si se ti zapitao nekad kao novinar zasto taj Mercedes izbacuje po 3-4 modela automobila godisnje?Ne.Nije nasao pravi,traga za njim!!!A nas covek pre 20 godina,mi izumeli,YUGA,i nema sta da se menja!!!Sta na njemu da promenis,kazi ti meni covece?!!"
Izgovor je koliko sam ja shvatio budzetski deficit, i skoro milijarda data na uvoz automobila ove godine...
Ja živim od kola od tih uvezenih je svaki treći sa gasom (bar u ovim krajevima) tako da mi odgovara ali mislim da su u pravu donekle. Država je u fekalijama do guše ništa ne radi a kola na putevima kao šaše. Neki dan mi bio slovenac na ugradnuju i probali kola oko 11 pre podne i on pita "jel radi neko ovde" kaže svi kukaju kako je teško a vidi kola po putevima Kolega prodao deonice od Mlekare i uzeo Fiestu za 4000 evra a sin mu nema posla umesto da mu napravi neku radionicu pa da posle kupi kola. Niko ne ulaže u posao, svi bi da se vozaju
Hehe.. Dora, opste poznat scenario, radice kad budu MORALI, a nisu ni svesni koliko brzo to dolazi. Koliko god da imas para nestanu, i ako nedolaze nove nista od zivota. Ma gde da si
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Država je u fekalijama do guše ništa ne radi a kola na putevima kao šaše. Neki dan mi bio slovenac na ugradnuju i probali kola oko 11 pre podne i on pita "jel radi neko ovde" kaže svi kukaju kako je teško a vidi kola po putevima
Ima to veze sa uvozom, madu su svi ti ljudi i ranije imali kola, ali i sa još nečim. Nama se povećava broj stanovnika u gradovima, nema gde da se parkira a kamoli prođe
Dalje, ima dosta privatnih i ostalih firmi koje sada obnavljaju vozne parkove od zarađenih para. A i ostali što se voze, ne kradu sigurno benzin po pumpama, nego rade. Nisu više svi poslovi vezani za fabričke hale i njive pa da nema nikoga na ulicama.
Comment