Dakle, shveca bi da kupuje neki prevoz, to bi joj bio prvi auto, a njoj se svidela jedna Ibiza koja odnedavno "chuchi" na auto-placu, ovde u KM (auto je iz ovog poslednjeg uvoza, dakle bez "torture" na nashim putevima
).
Ima li ko iskustva sa Ibizom II? Kakva je u praksi? Pouzdanost, praktichnost, odrzhavanje, servisiranje... Performanse su u drugom planu, ipak je to prvi auto za jednu zhensku ruku =] Koliko je tu VW "umeshao prste", da li deli osnovu sa VW Polom? Danas (tj. vec juche
) nisam stigao da odem i pogledam auto malo bolje, tek znam o kom se autu radi jer sam ga nedavno samo ugledao na lokalnom placu, tj. znam da je u pitanju Ibiza II sa cca 1000 ccm (ne znam koje je godishte). Sutra planiram da odem i pogledam iz prve ruke o chemu se radi, ali rekoh da prvo proverim na shta treba obratiti pazhnju i da li i koliko je uopshte to dobar izbor.
Po internetu kopam dobrih dva sata ali nisam nashao nishta konkretno o kvalitetu, odrzhavanju, pouzdanosti... Samo napomena da je u pochetku (1995 >) ugradjivan motor 1,0 E (?) a da je 1997. zamenjen motorom 1,0 MPi koji je iz Polo-a...
Unapred zahvaljujem na savetima/podeljenim iskustvima!
Pozz =]

Ima li ko iskustva sa Ibizom II? Kakva je u praksi? Pouzdanost, praktichnost, odrzhavanje, servisiranje... Performanse su u drugom planu, ipak je to prvi auto za jednu zhensku ruku =] Koliko je tu VW "umeshao prste", da li deli osnovu sa VW Polom? Danas (tj. vec juche

Po internetu kopam dobrih dva sata ali nisam nashao nishta konkretno o kvalitetu, odrzhavanju, pouzdanosti... Samo napomena da je u pochetku (1995 >) ugradjivan motor 1,0 E (?) a da je 1997. zamenjen motorom 1,0 MPi koji je iz Polo-a...
Unapred zahvaljujem na savetima/podeljenim iskustvima!

Pozz =]
Comment