Ajde da se igramo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Ma jadan onaj u autu. *ebo transmisiju
    http://www.bmw.tv

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Ipak je vezano za dzipove. Ovaj X5 su makar prodavali (na mala vrata...) i mogao da se vozi duze od 100km
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Milos
        CBC Senator XXL
        • 12.05.2005
        • 700
        • Beograd, carraburma

cekajte, sta je to dzip, trkacki auto ili? cemu to sluzi?
        probajmo ga po terenu, ili sto je jos bolje "paris-dakkar" pa ima zagarantovano neko 10-12 mesto...
        ili ne vidjam ga nesto na drugom polju (reli, krug ovo ono) -ironicno-
        ja stvarno ne vidim perspektivu te klase automobila (dzip nije)...
        nije mi jasno sto proizvodjaci po svaku cenu zele da izbace jos po "neku" klasu tek tako... recimo opet bmw : postoji X5, posle par godina X3, sta onda??? za par godina cekamo seriju X7 ili sta? na sta ce to da lici? ko to kupuje? i onda kao domaci zadatci..??? uhh ko da je problem staviti jedan V12 i nasvirati da ima 800-900 konja... pa to svaka fabrika ume...

ovo je moje vidjenje price, zeleo sam to da napisem...
        respektujem svakoga kome se ta koncepcija svidja - ukusi su razliciti...

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Vidi, donekle ja razumem taj stav, ali daj ne mesajmo "obicne" mainstream modele, sa ovim.

Sto se tice X5 kao auta, odnosno SUV kao koncepta, meni je sasvim OK, pogotovo na nasim putevima. Pogotovo X5, koji je redefinisao standarde ove klase po pitanju lezanja na putu i ponasanja koje je blize sportskoj limuzini nego mamutu sa 2,5 tone. Znaci dosta prostora, odlicne performanse (i na pravcu i narocito po krivinama), 4x4 koji NIJE za gadne terene nego za kisu sneg i ostale dzidzabidze, odnosno celu godinu.

X3 je, po meni, promasaj. X7 ce takodje biti, to mu dodje klasa kao ono cudo od Audija, Q7, mastodont bez mere primeren jedino Amerima.

A to, da li je problem staviti V12 i nasvirati ga na 800-900 KS...pa ako nije, zasto to NIKO osim BMW-a do sada nije uradio? Kazes svaka to fabrika ume - koja je to jos uradila?
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
          X