Potrosnja BMW 318i E36 automatic

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bigfoot
    CBC Senator
    • 13.04.2005
    • 224
    • Lower Hutt, New Zealand

Potrosnja BMW 318i E36 automatic

U pitanju je, kao sto rekoh, BMW 318i E36 1994g. sa automatskim menjacem koji u gradu trosi oko 12-13l. U pitanju su vecinom krace relacije od 5km do 10km i umerenom nogom na gasu. Ono sto me interesuje jel je to OK? Na internetu nigde ne mogu da pronadjem realne podatke, tako da bih zamolio nekoga ko zna da mi kaze, jel to OK ili ne. Neko moje misljenje je da to realna potrosnja. A ako nije, sta onda moze biti uzrok toga? Promenio sam svecice nedavno i stare su bile sve OK.
    “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Potrosnja BMW 318i E36 automatic

normalna potrosnja za te relacije sa tim menjacem. motor ne stigne ni da se zagreje posteno a tu je najveca potrosnja.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

evo i ovde se vidi da je to normalno : http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... &gearing=2

naravno vest, iz prve ruke je uvek prava vest.
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• bigfoot
        CBC Senator
        • 13.04.2005
        • 224
        • Lower Hutt, New Zealand

OK, hvala vam. Taman sada ne moram da jurim problem koji ne postoji
        “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

Working...
        X