Pa prvo je rile bio ponedeljkom jos kad sam bio skolarac, pa je taj deo prerastao u posebnu emisiju...
Riletove majstorije
Collapse
X
-
-
SAT pratim redovno, bilo je par inicijaativa da se vrati mr. Rile. Na kraju su popustili i Alvirovic je obecao da ce ga vratiti u emisiju. Cekamo....
Sto se tice prskalice za vetrobran, taj sistem sa gumom je imao i kec a imaga i moja Dijana.Što više za što manje
Comment
-
-
Ne bik da vas jako razočaram ali fora sa kokakolom se koristi kod draga, tako da gosn Rile nije baš blebno
Comment
-
-
Ako Vam kažem, moraću da vas ubijem
Comment
-
-
djukicu,ako nemas rupu na kucistu menjaca gde bi koka-kola mogla doci u dodir sa lamelom mozes da je napravis i sam:jedan odmeren udaracpo menjacu ce da napravi rupu koja ce ti resiti probleme.
Posle samo zamenis lamelu i kuciste menjaca.A moz` i da je ostavis(rupu) za sledeci put
P.S. Ako nece,uzmi VECI cekic...
Comment
-
-
Pa ko sto znate ja vec imam jednu povecu rupu na bloku xm-adal mogu kroz nju kolu da dolivam
?
P.S. Nekaze se rupa vec pristupni otvor
Comment
-
-
da da...rile fetishista..najlonke obozava da koristi umesto klinastog kajsa =]
najkrvavije je to .shto mu treba titl na srpskom....tako brzo prica sebi u bradu i kroz nos...da se pola nerazume sto kaze.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by djukicPa ko sto znate ja vec imam jednu povecu rupu na bloku xm-adal mogu kroz nju kolu da dolivam
?
P.S. Nekaze se rupa vec pristupni otvor
Ali sad kad vec imas pristupni otvor...
Poslednji put sam Rileta video 2002 god. u Velautu,bio je poslovodja tamo,cini mi se.Ne znam jel` jos uvek radi...
Najkraci njegov prilog je bio kad je odvrnuo tocak na autu koji ,eto,nece da spadne.Savet:"Snazno ga udarite nogom!"
Zar stvarno ima nekog kome to ne bi palo napamet?
Comment
-
-
Tako je jedan moj kolega u nedostatku klinastog kaisa stavio najlon carapu, koja je onda sletela sa kaisnika radilice, podletela pod zupcasti kais koji je prezupcio i iskrivio nekoliko ventila. Uz sve to klinasti kais kod Golfa 2 1300 pokrece samo alternator, dakle mogao je da ide i bez toga do prve prodavnice.
Comment
-
-
Rile car!
Doduse, njegove majstorije su se gotovo u 100% slucajeva odnosila na zastavina vozila.
@Djuka, cisto informacije radi, da li XM ima cirkulaciju motornog ulja i kroz menjac (kao na Vizi) ili ne?Što više za što manje
Comment
-
Comment