Nema, ima zaseban menjac sa menjackim uljem.
Riletove majstorije
Collapse
X
-
-
Rile je bio bre GENIJE, bar dok sam bio klinac. I mislim da je otisao u istoriju zasluzeno. Jer sam mrzim ta krpljenja koja je on uvek prikazivao!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Originally posted by KdFTako je jedan moj kolega u nedostatku klinastog kaisa stavio najlon carapu, koja je onda sletela sa kaisnika radilice, podletela pod zupcasti kais koji je prezupcio i iskrivio nekoliko ventila. Uz sve to klinasti kais kod Golfa 2 1300 pokrece samo alternator, dakle mogao je da ide i bez toga do prve prodavnice.
To ti je nasa "seci ****-krpi usi" filozofija.
Znam ja neke koji bi voleli da on moze da ide na najlon carapu bar 20000km...
Comment
-
-
Pa skuplje su najlon carape od klinastog kaisa juce zeni kupovo pouzdano kazem da su skuplje!!!
Comment
-
-
Zamenis taj klindzasti kais na vreme i onda ti ne treba najlon carapa.
Mogle bi i gacice umesto filtera,al` ne tange...A ako ti crkne brisac a ti nemas kanapa stavis saputnika ili saputnicu na haubu pa nek brise dok ti vozis.
Comment
-
-
Originally posted by LuconyOriginally posted by EonCudi me da ga onda Zastava nije uzela za razvojni centar!
naravno, u pripremi su verzije sa tomos motorom....prepravljenim da radi na dizel...preporuceno ulje je zejtin, u menjac ide biljna mast, ali moze i eurokrem...prenos snage se i dalje vrsi najlonskom carapom...My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
Comment