Elem, posle dugog prochesljavanja po agencijama , ko je povoljniji ko ne, nadjoh danas vrlo povoljnu varijantu za registraciju vozila i prevod.Registracija sa tehnickim pregledom mi dodje oko 16 500 din, dobro to je ok, ali mi je vlasnik agencije rekao da ne moram uopste na tehnicki, on će to zavrsiti kod svog drugara.Dobro ajd nekako to, nego mi je nejasnije oko prevoda.Cena je uredu, ne naplacuje čak ni ugovor (zato što kod njih radim registraciju) ali ono sto me buni je to što ne moramo uopste u opstini da se pojavimo ja i prethodni vlasnik da potpisemo ugovor o prevodu.Ja sam dodouse dala podatke o bivšem vlasniku na osnovu ovlascenja, ali mi opet nije jasno da ne moramo oboje da se potpisemo.Meni su u ovoj agenciji rekli da mogu i to da zavrse jer imaju nekog u opstini.Prosto me zanima šta bi trebalo da proverim kad mi urade novu saobracajnu, kako da proverim da li je ovo sve regularno? Doduse jedan prijatelj mi je rekao da ni on ranije nije morao da se potpise u opstini prilikom prevoda jer taj njegov prodavac imao vezu u opstini..
da li je ovo regularno (registracija i prevod)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Samo još fali da napišeš koja je agencija da lepo ode na višegodišnju robiju
Naravno da je protivzakonito i naravno da može. Što b irekli oni u sudnici, prigovor, navodi svedoka.
Svi ovde znaju da se to radi i da je "regularno" u zavisnosti ko će da proverava, tako da ako već to uradiš, ne talasaj, jer ako proveravaš ima li neki leptirić može ispasti na kraju Orlušina i...
koliko je godina potrebno da se shvati da falsifikuju potpise i šta se onda pitati da li je to regularno...
Zaključavam.
-
Comment