ju mene je pandur zezao kod galenike jer me ufati sa 114km,a dozvoljeno 60.
i on meni trubi kao treba da pazim,kad prolecu dva puha i a8,i on mi objasnjava kako je to ceda jovanovic i kako ide kuci u banovce.pojma nemam koliko moze taj pandurski puh da ide,ali je bilo minimum 180km/h.a ja na metar,dva oduvali su me.
To nije puh vec Mercedesova G klasa i to sa 5000ccm, a moze mnogo da ide...
Meni se na auto-putu zali saobracajac kaze oduzeo ima nacelnik blokcice za 300din (prljave tablice),a sredina leta...
puh je znam,a cuo sam da je limitiran na 210.
a kad prodje na metar od tebe sa toliko nije svejedno.
inace za sve novosadjane da znaju murija je od veceras na mosu,na silasku a vrsljaju i gore.
ja sad dosao,rasterali nas
a sto se tice kaznjavanja ok za bezobrazluk,al povecajte ogranicenja.
ova vaze od as su se fice vozile.
mislim 40 na sat pa ko tako vozi par kilometara?
zao mi je gospodina,ali izgleda da je on pretrcavao put.
inace znas koliko moze da se razvije uz,a pogotovo niz most.
auto od dvesta konja,bi stao kod zeleznicke kad bi se zaleteo pun gas.
na miseluku ok,ali niz most ne treba bas preterivati,
ja se sjecam jednom sam za malo zgazio pandura koji je htio da me zaustavi, ako znate obilazni put kotor-h novi preko risna, i ima jedna ravnica od perasta prema kotoru i pred kraj ravnice je blaza krivina a oni su stajali odma iza krivine, ja se zaletio preko ravnice taman sam prije krivine isao 160-170 a oni su me vjerovatno culi kad sam prebacio u 4. pred krivinom i taman se natempirali jedan drzi radar a drugi stoji na sred puta da me zaustavi,i kako sam ja izletio ovaj sto je bio na putu se nije nadao da cu ja da naletim tolikom brzinom pa se uspanicio i nije znao gdje ce a ja kocim ali nema sanse da stanem do njega, tek je on u zadnji momenat skocio u stranu, ja sam mislio da ce me uhapsit odma jer je ogranicenje bilo 60 km/h, ja se vratim u rikvec jer sam se zaustavio tek jedno 20-tak metara od njih, prilazi ovaj pandur sto je drzao radar jer je ovaj drugi bio u soku, poce on u pocetku sve kulturno ali ja vidim da se jedva suzdrzava,kad je dobio dokumenta onda je izgubio zivce i poceo da *ere kako sam ja lud itd. itd., tad mi je prvi put bilo da nisam mogo da se nagodim s njima da platim kaznu na licu mjesta nego mi je napisao prijavu i jos je dodao kao napomenu da se trazi ponovno utvrdjivanje mentalnih sposobnosti za voznju (neznam sta mu je ovo znacilo), naravno ja odma zvao prijatelja koji je bio inspektor u kotorskom supu tako da se ta prijava zagubila, sta cu im ja mogli su da uzmu bar neki dinar za sebe
Comment