Ako mozete da mi objasnite kako da kupim auto sa ebaya,da li je neko imao iskustva?..iskreno zelim da kupim auto sa strane..a posto nemam nikoga u nemackoj,engleskoj ne znam drugi nacin..svaki savet je dobrodosao
Kupovina auta sa eBay
Collapse
X
-
Re: Kupovina auta sa eBay
zeznuo sam se par puta i kada sam licno zagledao i cackao a ne ovako, na daljinu. puno prostora za mahinacije, puno para za prebacivanje preko ebaya, ako nesto krene naopako, ebay i paypal mislim da vracaju do 500 eura, preko toga ide natezanje. u svakom slucaju, ja ne bih.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
Odg: Kupovina auta sa eBay
Imam jedno pitanje i nadam se da će neko moći da mi odgovori.
Pre neki dan sam na mobile.de videla nekog C4 Pikasa 2007. god itd. koji je koštao 3.000 EUR. Pošto me je zainteresovala cena stupila sam u kontakt sa tim čovekom. Naime, on je Britanac koji je 3 godine živeo i radio u Španiji i vratio se u UK. Ne želi da prebacuje auto u V. Britaniju jer mu se ne isplati (zbog strane volana, carine, registracije, itd..) i hoće da ga proda. U špediterskoj firmi je zapečaćen u kontejneru, ne može da se vidi bez njega i prihvata plaćanje samo preko ebay-a jer su oni treće lice. Nudi da ga pošalje na adresu i imamo 15 dana da ga proverimo i za svo to vreme novac je kod ebay-a. Poslao mi je link te špediterske firme i koliko sam videla tu su samo kamioni u pitanju. Kako će on da transportuje auto u kamionu ako je zapečaćen u kontejneru i ne sme da se otvara bez njega. Staviće kontejner na ili u kamion pa će tako da ga dovezu... svašta... Meni je nezamisivo da obavim kupovinu auta na taj način. Pa tako ne bih kupila ni gumicu za brisanje.
Comment
-
-
Re: Kupovina auta sa eBay
u pitanju je klasicna prevara. potrazi na forumu temu pod nazivom nigerijska sema, ima par primera.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Odg: Re: Kupovina auta sa eBay
Joooooooj kad se setim kako sam se radovao extra fiesti za male pare.....
Ne znam da li su svi upoznati sa ovom vrstom internet prevare, poznatom kao Nigerijska prevara, odnosno Nigerian Scam, Advance-Fee Fraud? Za one koji nisu, evo o cemu se radi: Nigerian Fee - Scambusters (http://www.scambusters.org/NigerianFee.html)ili Wikipedia - Advance Fee Fraud (http://en.wikipedia.org/wiki/Advance_fee_fra
.....
Comment
-
Comment