Na pitanje, gde kupiti pločice za podešavanje ventila, zapitao sam se, šta je sa onim silnim auto-otpadima, na kojima si mogao naći sve i svja. Upravo, jučer, sam "osamdesetdvojkom" prolazio pored jednog placa na prodaju, gde je do skora radio takav, na kojem sam se snabdevao, a sada je temeljno očišćen. Da li je to sudbina i ostalih, jer zakon, ako se ne varam, ne dozvoljava prodaju takvih delova, što je u neku ruku opravdano, ali je bilo za naše uslove neizbežno - i korisno.
S druge strane, iz iskustva znam, da se i ovlašćeni servisi snabdevaju na taj način, naravno uz saglasnost korisnika, pa se to navodi i u računu za izvršenu uslugu, i u servisnoj knjižici.
Često sam putovao "ibarskom", pa sam od BG do KV gledao stotinjak takvih placeva.
Kakvo je vaše iskustvo? Da li i dalje egzistiraju ovi snabdevači, ili nakon donošenja zakona o recikliranju, zatvaraju radnje?
S druge strane, iz iskustva znam, da se i ovlašćeni servisi snabdevaju na taj način, naravno uz saglasnost korisnika, pa se to navodi i u računu za izvršenu uslugu, i u servisnoj knjižici.
Često sam putovao "ibarskom", pa sam od BG do KV gledao stotinjak takvih placeva.
Kakvo je vaše iskustvo? Da li i dalje egzistiraju ovi snabdevači, ili nakon donošenja zakona o recikliranju, zatvaraju radnje?
Comment