Cuo sam da je trenutno opet dozvoljen uvoz automobila preko Kosova pa me zanima da li je ovo tacno i ako jeste do kada traje uvoz?
Uvoz na kosovske table! H I T N O
Collapse
X
-
Nema nove registracije, a ako je bude - istog momenta bice svi na forumu obaveshteni. Ja sam "na licu mesta", tako da cete biti informisano pravovremeno...
Pozz =]
Comment
-
-
Opcija je u stvari na neki način otvorena.Javna je tajna da su izvesni tipovi ostavili izvestan broj mesta(zauzeli ih sa fiktivnim vozilima) još iz prethodne legalizacije na kos. tab. i to sada prodaju po paprenoj ceni.Odlično znaju da neće biti popravnog!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by TETAKOpcija je u stvari na neki način otvorena.Javna je tajna da su izvesni tipovi ostavili izvestan broj mesta(zauzeli ih sa fiktivnim vozilima) još iz prethodne legalizacije na kos. tab. i to sada prodaju po paprenoj ceni.Odlično znaju da neće biti popravnog!ne nasedajte na to uzece vam pare
Comment
-
-
U mom gradu se malo po malo pojavi auto na kosovske table i sve ih preprodaje jedan policajac, tako da nemojte da pricate da toga nema!!1 Izgleda da se taj uvoz pusti na nekoliko sati, on unapred zna kada ce to da bude, nadje auto i uveze ga, registruje dole, vozi tako 60dana pa preregistruje na nase table... Evo pre 5-6dana je doterao jednog audija 100 `92godiste, na KM table i prodaje ga, trazi za njega 6.000eura i sto je najgore juce ga je prodao kolegi policajcu... Znaci definitvno znaju i koriste to do maximuma... To su price za malu decu da ne moze nikako...Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
samo ne nasedajte na fore pare davati samo proverenim ljudima moja 2 ortaka su olaksana za 1000e zbog toga....a znaju ko je,gde je, sta je to uradio ali dzabe...ni panduri vam ne mogu pomoci ako on nema te pare da vam vrati samo ce orobiti nekog drugog...i dati vamaI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Poenta je u tome da kad se vrši kontrola nema nikakvih "rupa" ali po potrebi odredjeni krš nestane sa spiska i pojavi se na njegovom mestu nešto "vrednije"!Već smo u prethodnim legalizacijama imali takvih mušterija koji su dobili po guzi.Moj savet vam je da se ne igrate sa tim tipovima.Jedino što im je sveto je NOVAC!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Pozdrav forumasima ! Zna li neko da mi kaze koji su uslovi U CG za uvoz vozila - da li je ograniceno godiste, carinjenje po kilovatima ili po kubikazi i sl.
Hteo bih da uvezem auto na CG table pa me zanimaju pojedinosti.
Pozdrav !VW- beshe zakon, majstori su krivi !
Comment
-
Comment