Jedno kratko pitanjce. Kupio sam od Selaka spaner zupcastog, cena je 70E, OK. A da li je OK da u, orginalnom Hondinom, pakovanju zateknem NSK spaner, to ne znam. Pa rekoh da pitam upucenije. U servisnom uputstvu se ne pominje proizvodjac a ni interval zamene. Unapred hvala. Poz.
honda prelude
Collapse
X
-
@honda
Hvala puno na volji, ali auto ide sutra kod Novice na zamenu zupcastog, spanera, dihtunga kartera i stelovanje ventila kao i zamenu ulja i filtera.
E, a onda na uclanjenje pa da vam pokazem svoju preludu. Nije nista posebno, cak je dosta losa i stara, ali meni je prva i jedina za sad. Ostvarenje snova.
Hvala sto postojite.Lud za Prelude
Comment
-
-
Voleo bin i ja da ga proverimo jer to orginalni delovi bez racuna i porekla neznam bas. Znam da je tako jeftinije ali kako sam onda siguran da je to orginal bez dokaza o uvozu. Dobar je lik ovako u prici i hondas je ali nas je vise. I niko (ne bas niko) od tih majstora i dobavljaca za hondu nece u klub. Dal se plase da cemo da trazimo popust.
Off. Izvinjavam se sto kazem `mi` posto jos nisam u klubu ali USKORO.Lud za Prelude
Comment
-
-
Evo proverio sam ti za spaner...u fabricku ugradnju mogu da udju sledeci:
Koyo, NTN, NSK, Toyo, Nippon
Lageri na menjacu su takodje NSK, to sam licno proverio.
Evo sad mi je stigao short shifter. I on takodje na sebi ima mali lager NSK na kom pise Made in Japan...
Tako da ne moras da brines, sve je okPower of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by nikolicjiJedno kratko pitanjce. Kupio sam od Selaka spaner zupcastog, cena je 70E, OK. A da li je OK da u, orginalnom Hondinom, pakovanju zateknem NSK spaner, to ne znam. Pa rekoh da pitam upucenije. U servisnom uputstvu se ne pominje proizvodjac a ni interval zamene. Unapred hvala. Poz.
a honda u originale stavlja nsk i koyo seiko... uglavnom te poznate japanske brendove
Comment
-
Comment