Fiat Stilo 1.6 16v, 2002

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dragan76
    CBC Član
    • 06.09.2005
    • 87
    • Krusevac

Fiat Stilo 1.6 16v, 2002

Iskrsla mi je kombinacija za ovaj auto. Prepun je opreme (klima, kontrola proklizavanja, senzori za parkiranje, za kisu, za svetla). Kilometraza mu je na satu 40.000 km iako je verovatno presao okoo 90.000 km.
    Ima par problema:
    1. potrebno je malo jace dodati gas prilikom polazenja sto mi je malo cudno (zar on ne bi trebalo da podje bez gasa?) tako da mi se par puta gasio na semaforu dok sam ga probao,
    2. board komp. mu javlja kada se upali auto da su airbagovi u kvaru (onda se dva puta pritisne dugme MODE i sve je navodno ok, samo sto ja za ove pare ne bih nesto da pritiskam dugmad mode da bi nesto bilo ok).
    3. sva stakla na autu su 2002, a sofesajbna 2001 (ocigledno je menjana, zasto ne znam-jos nisam stigao da ga pogledam preko dana).

da li je ovo oko gasa kod polazenja normalno?
    da li je moguce srediti kvar koji komp javlja kod airbagova i gde?
    iskustva Darka NS o ovom autu?

jos jedan problem je da mi je majstor cuo kako se prilkom voznje u prvoj brzini cuje radilica kao da je dobila malo lufta, alil da nije preterano opasno. koliko je pametno kupiti ovakav auto za cenu 9.000 - 9.500 eur?

hvala,
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

ada12

previse preterano!!!!!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• dragan76
      CBC Član
      • 06.09.2005
      • 87
      • Krusevac

na sta si mislio?

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

ada12

pa nesto ako se nevaram prvo je puno para, ako oces mogu ti dati adrese placeva pa da vidis! a drugo ako gori lampica za begove to jest TI ih iskljucujes predpostavljam da su bili aktivirani! e sada znam momke koji jako lepo srede volan i poklopac table na autu da se nevidi da su bagovi ispaljeni!!!! drugo kazes da ima problem sa kretanjem! e tu moze biti neka glupost a moze biti i igra bez granica koja nazalost zna da kostaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! razmisli jako dobro!!! a drugo za te pare imas mnogo boljih kola!!! nemislim na izgled jer je to stvar ukusa nego uopste!!!
        a trece kreni od sebe da li bi ti da imas nov auto to jest star kao taj prodavao za 40 ili 50% od cene posle tri godine??? Tom autu nesto vise fali a sada pitanje je sta!!!! Naravno odluka je tvoja!!!
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

ada12

i da jos nesto razmisli dobro da za vec nesto malo jace od 10000? imas NOVOG pola! Naglasavam ono NOVOG!!!!

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Ja ne bih ni razmisljeo. Odustao bih odmah. Komp za air bagove, polovan minimum 350EU, radilica sa otvaranjem motora i ostalim dihtunzima 500EU minimum. A to sto teze krece moze da bude sitnica ili .... Imas bolji izbor za te pare!!!!
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Vlada_nbgd
              CBC Senator XXL
              • 11.09.2005
              • 1066
              • Novi Beograd/Topcider
              • ford focus sport pack

Air bag-ovi i sofersajbna vrlo verovatno ukazuju da je auto udaran,a inace za 10000eur i tri god star auto i sumlje o radilici svaka dalja prica je besmislena...
              FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• maki
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 878
                • Budva, CG

nemoraju sva stakla da budu isto godiste (da je isti broj na njima) najcesce se razlikuje sofersajbna da je starija za 1 od ostatka , bitno je da je onaj broj u index-u od E isti na svim staklima, ako nije onda je mjenjano (tesko se nalaze sa istim brojem kao original jer nije svaka istog kvaliteta koja se nadje u slobodnoj prodaji, Ex-kvalitet stakla)

e sad ako ti majstor iole valja primjetio bi da je auto bilo udareno jer je moralo biti dobro cuknuto da mu strada sofersajbna i iskoce airbag-ovi, to sto se pali lampica za a.bag-ove je vrlo vjerovatno posljedica nestrucnog vracanja kilometraze, u svakom slucaju 10000 je previse da bi se rizikovalo i nagadjalo sta je radjeno i kako je radjeno, ja bih odustao od toga,za 10000 ima dosta boljeg izbora
                HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Darko_NS
                  CBC Senator XXL
                  • 02.12.2004
                  • 557
                  • Srpska Atina

evo ja se javljam posto imam doticni auto, ja nista od ovih problema sto si naveo nemam, sve mi radi besprekorno..
                  tako da ne znam kako da ti pomognem u otklanjanju tih kvarova, u svakom slucaju ja to ne bih ni u snovima kupio, jos spominjes cenu 9000-9500 evra, covece urazimi se i bezi od tog auta, ja sam svog platio 7900 sa originalnih 52000km, 2002 god, u besprekornom stanju tako da.... i jos je i dizel autom sam prezadovoljan za sada, nemam ni jednu zamerku..

ja znam da je cena tog auta na placevima i do 9500 evra, ako ti treba adresa gde da nadjes jeftinije kao ja, reci!?
                  ne znam dali si ljubitelj takvih motora, ali benzinci kod fiata su visokoturazne masine, traze veoma visok broj obrtaja da bi bile u punom rezimu rada sto odmah povlaci i dosta veliku potrosnju, jednostavno mislim da je JTD best buy

@ada mislim da pravis pogresno poredjenje sa polom, vozio sam i pola, stilo je mnogo visa klasa od pola (avion naspram njega) i po prostranosti, udobnosti, opremi....

Comment

• MOSLER
                    CBC Senator XXL
                    • 27.05.2005
                    • 1064
                    • Niš

Evo nekih cena iz halo oglasa:

FIAT STILO 1.8 (2002), 5V, KLIMA, 7.800 EUR. 011/407-621, 064/296-9695 065/559-9888

FIAT STILO 1.9 JTD ACTIVE (10.2002), EL.PAKET, 83.000KM, 7.750 EUR. BEOGRAD. 062/306-080

FIAT Stilo 1.9JTD (2002), teget metalik, 3v, ABS, servo, klima, el.podizači i retrovizori, italijanske table, perfektan, 6.100. Beograd.

FIAT Stilo (2003), metalik, sva oprema sem kože, 8.500 EUR. 063/704-1042

FIAT Stilo 1.6 (2003), plavi metalik, bord kompjuter, 6xairbag, City servo, ABS, ekstra, vlasnik, 9.300. 063/873-8907

FIAT Stilo 1.6 16V (2002), 5v, klima, bord kompjuter, 6xairbag, servo, ABS, CB, podizači, servisna, 8.400. Beograd.

FIAT Stilo JTD 116KS (2002), 6xairbag, ABS, City servo, CB, el.podizači, klima, daljinsko zaključavanje, metalik sivi, 5v, el.retrovizori, 9.000. 063/807-9455

FIAT STILO MICHAEL SCHUMACHER (2002), CRNI, FUL, FELNE 17+ZIMSKE 17, 9.500 EUR, MOŽE ZAMENA.

Comment

• ada
                      CBC Senator XXL
                      • 04.06.2005
                      • 2375
                      • Novi Sad
                      • Svasta nesto

ada12

evo ti pa trazi!!!!!

AUTO ADRESE
                      www.sale.co.yu
                      www.tranzit-tm.co.yu
                      www.operativa.com
                      www.hoedlmayr.com
                      www.alufelneroki.co.yu
                      www.golas.co.yu
                      www.slodes.co.yu
                      www.kombias.co.yu
                      www.sejari.co.yu
                      www.euro3srbija.co.yu
                      www.glacier.co.yu
                      www.kleyn.com
                      www.vitogroup.com
                      www.citycar.co.yu
                      www.intebavcoom.co.yu
                      www.inbaco.co.yu
                      www.vidivdan.co.yu
                      www.veronamoto.co.yu
                      www.intercontcommerce.co.yu
                      www.beoafrica.com
                      www.eurocar.co.yu
                      www.altinakomerc.co.yu
                      www.dekamp.co.yu
                      www.autokucaholliday.co.yu
                      www.bancom.co.yu
                      www.autouniverzalltd.com
                      www.auto-rodic.co.yu
                      www.carusoauto.co.yu
                      www.trendmobil.co.yu
                      www.v-6.co.yu
                      www.citroen.co.yu

Comment

• dragan76
                        CBC Član
                        • 06.09.2005
                        • 87
                        • Krusevac

hvala na odgovorima.
                        odlucio sam da ipak ne kupujem ovaj auto. mnogo je to para za ne radi ovo ne radi ono.
                        Sto je kod nas tesko kupiti polovan auto (pa cini mi se da 95% auta koji se prodaju je havarisano, spustana kilometraza...). Valjda sto manje znas to ti je lakse.

pozdrav,

Comment

• Wartburg
                          CBC Senator XXL
                          • 01.02.2005
                          • 663

Napises budzet i kakav ti auto treba pa ce biti i saveta.

Comment

Working...
                          X