Pozdrav, situacija je sledeca. Trenutno vozim Nissan Primeru 1.6 16v, `91 godiste i sa njom nemam nikakvih problema i izuzetno sam zadovoljan. Naime, imam jednu ponudu za Fiat Mareu 1.6 16v `98god, elx oprema, za 4500eura fixno! Spolja je u odlicnom stanju, a danas cu ici da je pogledam detaljnije...
Interesuje me sta da gledam na ovom auto? Koje su joj slabe tacke?
Kolika je ocekivana potrosnja?
Da li je usisna grana metalna ili plasticna posto ce tu odmah da ide ugradnja plina?
Koliki su troskovi odrzavanja? Koliko kostaju filteri ulja, vazduha, goriva? Koliko kostaju svecice, koje se stavljaju i na koliko se menjaju?
Sta je sa zupcastim, na koliko se on menja i ide li u kompletu sa spanerima i koliko to zadovoljstvo kosta?
Koliko izdrzavaju dik plocice i diskovi?
Koje ulje ide u motor i kolicina? Moze li polusinteika 10w40?
Da li je limarija pocinkovana?
Koliko prelaze motori, konkretno ovaj 1.6 i trose li ulje?
Na kojoj prosecnoj kilometrazi se menja komplet kvacila i koja bi cena bila?
Trebaju mi i cene nekih delova koji ce se sigurno menjati, da znam pa da uporedim koliki me troskovi ocekuju...
Ovo mi je na brzaka palo na pamet a mozda ce biti jos koje kada auto budem detaljnije pogledao a dotada slobodno se raspisite, sto vise znam, to je mogucnost za gresku manja... Pozdrav!
Interesuje me sta da gledam na ovom auto? Koje su joj slabe tacke?
Kolika je ocekivana potrosnja?
Da li je usisna grana metalna ili plasticna posto ce tu odmah da ide ugradnja plina?
Koliki su troskovi odrzavanja? Koliko kostaju filteri ulja, vazduha, goriva? Koliko kostaju svecice, koje se stavljaju i na koliko se menjaju?
Sta je sa zupcastim, na koliko se on menja i ide li u kompletu sa spanerima i koliko to zadovoljstvo kosta?
Koliko izdrzavaju dik plocice i diskovi?
Koje ulje ide u motor i kolicina? Moze li polusinteika 10w40?
Da li je limarija pocinkovana?
Koliko prelaze motori, konkretno ovaj 1.6 i trose li ulje?
Na kojoj prosecnoj kilometrazi se menja komplet kvacila i koja bi cena bila?
Trebaju mi i cene nekih delova koji ce se sigurno menjati, da znam pa da uporedim koliki me troskovi ocekuju...
Ovo mi je na brzaka palo na pamet a mozda ce biti jos koje kada auto budem detaljnije pogledao a dotada slobodno se raspisite, sto vise znam, to je mogucnost za gresku manja... Pozdrav!
Comment