Chevrolet Camaro 3.4 moze li Amer da opstane na Balkanu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Chevrolet Camaro 3.4 moze li Amer da opstane na Balkanu?

Otvaram ovu temu da bismo malo pomenuli neke automobile koji su kod nas retki a mogu se kupiti za neki realan novac. Uglavnom su to vozila starija vise od 15 godina. Ima ih dosta po oglasima i kakvo vreme dolazi, izgleda da se po njih ne pise dobro, gorivo je sve skuplje, plate male nema se ni za zivot maltene. Da li je moguce sacuvati jedan ovakav auto od nekog tipa koji ce da mu izvadi originalni motor i ubaci 1.6 dizel iz golfa 2, ili da ga ostavi iza kuce da istruli skroz i da naseli koke nosilje u njega? Vrlo retko ce se neko odluciti na takvu vrstu kupovine. Ja poznajuci sebe da imam 2500 kesa sada odmah bi ga doterao kuci i lickao i vozio makar jednom mesecno.

http://www.polovniautomobili.com/oglas1773133/chevrolet_camaro_z28_v6_kupe_plin/
    Marka: Chevrolet
    Model: Camaro
    Godina proizvodnje: 1997
    Karoserija: Kupe
    Gorivo: Benzin + Gas (TNG)
    Fiksna cena: DA
    Zamena: DA
    Datum postavljanja: 11.01.2012.
    Broj oglasa: 1773133
    Dodatne informacije

Kubikaža (cm3): 3348
    Snaga (kW / KS): 130 / 177
    Kilometraža: 74000
    Emisiona klasa motora: Euro 2
    Pogon: Zadnji
    Menjač: Manuelni 5 brzina
    Broj vrata: 2/3 vrata
    Broj sedišta: 5 sedišta
    Strana volana: Levi volan
    Klima: Manuelna klima
    Boja: Crvena
    Registrovan do: Nije registrovan
    Poreklo vozila: Domaće tablice
    Sigurnost

• - Airbag za vozača
    • - Airbag za suvozača
    • - ABS
    • - ESP
    • - ASR
    • - Alarm
    • - Kodiran ključ
    • - Blokada motora
    • - Centralno zaključavanje

Oprema

• - Branici u boji auta
    • - Servo volan
    • - Tempomat
    • - Daljinsko zaključavanje
    • - Tonirana stakla
    • - Električni prozori
    • - Električni retrovizori
    • - Grejači retrovizora
    • - Sedišta podesiva po visini
    • - Elektro podesiva sedišta
    • - Grejanje sedišta
    • - Svetla za maglu
    • - Aluminijumske felne
    • - Radio/Kasetofon
    • - Tuning

Stanje vozila

• - Garažiran

Opis

Chevrolet CAMARO 3.4 V6 FSI Z28 , ( Auto je pravo 1997mo ali je carinjen na 1993 zbog nize carine i vodi se na 1993ce ) , jedinstven auto u svakom pogledu . Cistokrvni amerikanac , fantastican zvuk , maksimalno utegnut , u besprekornom stanju . Jako atraktivan i upadljiv , kako pojavom , tako i zvukom . Auto je u potpunosti bez ulaganja . Prosecna potrosnja normalnom voznjom , verovali ili ne , se krece od 9-11 litara plina , u 5toj brzini pri 90 km/h ide na 1300 obrtaja . U potpunosti rasterecen motor koji maltene u normalnoj voznji radi uvek na leru i zbog toga smesno malo trosi . Registracija za njega od sledece godine je oko 550e jer prelazi 20 godina i vise ga ne hvata luksuz , dakle samo jos ove godine mu je skupa registracija .

Osim sto ovaj svasta lupeta (setite se onog sirocco-a za 200 eura sto je prodavao) ovaj automobil stvarno fenomenalno izgleda, prava krstarica. Sad ruku na srce nije neki snagator i pored poprilicne kubikaze ali to moze da mu se oprosti. Za ove novce ako je auto potpuno ispravan i legalan (ne dopada mi se ova prica gore sa godinom proizvodnje) mislim da vredi mnogo vise. Cena je ovakva zbog 3 stvari. 1. Totalno redak auto kod nas - briga za pronalazenje i cenu delova. 2. Cena registracije. 3. Potrosnja. Ako bismo zanemarili jedan od ovih nepovoljnih faktora, na primer registraciju, sta moze da se ocekuje od ovog automobila ako neko stisne petlju i kupi ga, kakve su cene delova, gde ih nabaviti i koliko moze da trosi on stvarno (ova prica prodavca je smesna skroz) plina?

• sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Odg: Chevrolet Camaro 3.4 moze li Amer da opstane na Balkanu?

auto nije prosao proveru pri registraciji na nove tablice, auto ima falsifikovanu uvoznu carinsku deklaraciju (svercovan),uz ne malu cenu. pitanje je da li uopste vredi ista vise nego za delove ako se pokaze da je neregularan pravno.

ja bih u sirokom luku zaobisao neregistrovan auto koji nema kristalno jasno vlasnicke papire.

sam auto u tome nije bitan, mislim njegovo tehnicko stanje.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Uvek se divim kad neko napiše javno da je auto mućen (registracija) da bi se smanjili troškovi, nebitno da li je kubikaža ili godine.
      Za to treba imati ono ili nemati ništa u mozgu...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Dora View Post
        Uvek se divim kad neko napiše javno da je auto mućen
        Evo ti sa drugog foruma pa se divi još malo

tri auta sam imao sa USA u Srbiji. Jedan slupan (traktor naleteo na zeta dok je vozio); drugi prodat, treci još u funkciji. Samo da ti dam primer: taj auto koji je prodat, prodat je na veliku mucku preko SUP-a s'tim sto je i kupac bio svestan mucke tako da niko nije zavrnut. Dakle, bliska osoba meni je pripomogla da se papiri malo zakite tj. da auto bude registrovan dve godinje mladji nego sto jeste. Evo i dan danas jezi po našim putevima sa našim tablicama. Sto ti ovo pricam? Pa iz dva razloga. Prvi je taj da nepostoji nijedna teoretska sansa van ministarstva inostranih poslova da se proveri nešto tj. da se salje zahtev; a druga stvar je to znam zato što mi je isti taj cinovnik u SUP-u to rekao. On mi kaže da i pandur i on i sudija mogu samo da se slikaju u tom slučaju.
        ex SAABotražitelj

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

Re: Chevrolet Camaro 3.4 moze li Amer da opstane na Balkanu?

trebali smo mu ranije promeniti nick, otkad je postao stevak pise, ne prestaje

a za javno pisanje o muckanju, posetite bilo koji bmw forum, da vidite sta je muckanje, ovo je nista
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Nisam bas kompetentan da komentarisem vezano za koriscenje ovog auta u Srbiji i nabavku delova, ali posto sam imao taj auto u USA nekih godinu dana, mogu da ti kazem da je potrosnja po gradu oko 16l normal benzina (86 oktana mislim).

Auto nije nesto brz, niti preterano agilan, ali ima prostora, relativno je atraktivan za svoje doba, i ima jednostavnu mehaniku. Ima jako dobar zvuk za V6 takodje

Problem je pregrevanje motora, kao i curenje vode, gde zbog pritiska izbiju cepovi protiv smrzavanja bloka, koji su muka da se vrate, jer za 3 od njih treba da se skloni menjac da bi ih vratio nazad.

Ima topic s tim autom koji sam postavio, tako da mozes da vidis iskustva

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

Odg: Re: Chevrolet Camaro 3.4 moze li Amer da opstane na Balkanu?

Originally posted by Chubbs View Post
              trebali smo mu ranije promeniti nick, otkad je postao stevak pise, ne prestaje
              Jesi vido?! Ne trebaju mi torte i kolači...samo mi promeniš nick i eto
              A kolači kažeš!... pa, može.
              ex SAABotražitelj

Comment

• WEST 014
                CBC Senator XXL
                • 17.08.2010
                • 862
                • Valjevo
                • Audi A4

Ode tema u skroz drugom pravcu, ali nema veze .. Ja sam racunao da ce se javiti neko ko je vozio neki ovakav auto kao na primer Sone190 i podeliti svoja iskustva sa nama.. Mada tema je tu pa se mozda neko javi i za 5 godina. Samo je ne zakljucavajte.

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Evo nadjoh i temu s utiscima

Evo momci, dodjoh u Ameriku, i kako ovde nema nista bez kola, bacio sam se u potragu u okviru budzeta....i nasao sam auto :) Chevrolet Camaro 3.4 V6, manuelni, 1995 godiste, sa staklenim krovom, koji se skida. Pravi auto za Californiju :) Presao je 170.000 milja, ali je u zacudjujuce dobrom stanju, ne dimi, nije

Ono sto nisam napisao tamo je da sam auto prodao za 1800 dolara jer su mi izbili cepovi protov smrzavanja bloka a i pukao je hladnjak zbog pritiska koji se pravio u sistemu za hladjenje, ii to par dana pre nego sto sam krenuo iz USA, pa mi se nije davalo 500 dolara za popravku

Comment

• WEST 014
                    CBC Senator XXL
                    • 17.08.2010
                    • 862
                    • Valjevo
                    • Audi A4

Pitanje je ima li organizovana prodaja delova kod nas za americka vozila i kakve su cene.. p.s. procitao sam tvoju temu, hvala Brabus

Comment

Working...
                    X