Otpadi za Rovera! Zna Li Neko Gde Ima???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TsUnAmI
    CBC Član
    • 14.10.2005
    • 25
    • Beograd

Otpadi za Rovera! Zna Li Neko Gde Ima???

Zna li neko mozhda da li ima negde otpad za Rover automobile ili neko ko prodaje delove za Rovera (limarijske)

Treba mi dosta stvari za 820 coupe 2.0 Turbo....

Hvala unapred!!!
    Once you feel Hayabusa, there is no turning back...
  • Delkan
    CBC Senator XXL
    • 14.06.2005
    • 829
    • 60 km From BG,West

Ima neki tip,sad dal` je u Ostruznici ili negde pored ne znam.Provericu sutra pa ti javljam ukoliko neko ne odgovori...

Comment

• TsUnAmI
      CBC Član
      • 14.10.2005
      • 25
      • Beograd

Pored Ostruzhnice je lik.... Na Umci tachnije.... Bavi se samo Roverima.... Ali mi je on poslednja opcija jer sam chuo da dere sa cenama... Najradije bih nashao nekog stranca...

Comment

• foRce
        CBC Senator
        • 03.11.2005
        • 213
        • Novi Beograd
        • Honda Accord Sport, Rover 600

Sto se tice delova za tvoj 820 ti jedino ti mogu preporuciti 2 servisa.Prvi je bas taj u Umci jer su momci stvarno profi za Rovere.Video sam da bas ima jedan 800 coupe za delove.Pa za Rover i mora da se plati jer vredi,nije to VW .Servis se nalazi na kraju Umke,ulica je Lipik a tel je 063/7000-988(Nikola).Ja ti ga preporujujem jer ja tamo servisiram mog Rovera.Drugi servis se nalazi u Makisu ali nisam siguran da oni imaju delove za seriju 800.nakaci se na sajt pa vidi www.servis-bugi.co.yu
        Makiska 28b. tel: 2547-845 i 3548-023.Srecno i pozdraw.

Comment

• Delkan
          CBC Senator XXL
          • 14.06.2005
          • 829
          • 60 km From BG,West

TsUnAmi evo ti jos jedna opcija:u Sapcu ima otpad i servis za Rovere,danas sam nabavio broj.063/8777-627 i 064/320-72-71.Tip se zove Lale.Nisam nikad bio kod njega pa ti ne mogu nista reci o tom otpadu/servisu.Nazovi i proveri!
          Poz!

Comment

• TsUnAmI
            CBC Član
            • 14.10.2005
            • 25
            • Beograd

Hvala puno momci....

Evo sada sam bio sa Kanijem do Umke... Dechko mi je rekao da za maximum 2000e ce da mi sve zameni, ofarba, sredi motor jer auto ipak vec 5 godina stoji....bash sve....da sednem, upalim auto i odem...sa tim shto ja mislim da bi josh skinuo....mozhda nekih 1700e...tako da ce najverovatnije tamo da se radi.... Uglavnom...imao sam srece jer sam kod njega nashao coupea jer su oni NENORMALNO RETKI!!! I to ne samo kod nas nego i u inostranstvu...a sa modela sa 4-oro vrata ne pasuje skoro nishta i zaprepastio sam se jer zamalo da kupim stranca sa 4-oro vrata....kako bih se zeznuo......

Comment

Working...
            X