Uvoz vozila iz Francuske?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Odg: Uvoz vozila iz Francuske?

Tamo ima puteva i gradjevina o kojima se ovde moze samo mastati, i mozda za 50 godina dostignemo nivo razvojainfrastrukture tog dela Afrike.
    A banana drzave, i banane kao hrana nekako vuce na Latinsku Ameriku. A mi smo na sigurnom drzavnom putu, banana republike.

Ja na google maps i ne vidim Srbiju, a jedva se vidi na mapi sveta i mala Evropa, naravno kada se gleda u istoj srazmeri.
    nego da se vratim temi, neka je sa srecom po pitanju auta.
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Odg: Uvoz vozila iz Francuske?

Lakoćemo mi za temu, ti treba prvo na zemlju da se vratš
      Kao i mnoge druge teme i ovu si uprskao besmislenim komentarima. Na onu jednu gde te pohvalimo ide 8 besmislenih...
      izuzetno me nerviraju svi koji pljuju po mojoj državi a hvale tudje a pri tome žive ovde. Obzirom da ovo nije politički forum neću se upuštati u ovakav nastavak teme.

Želim da ti kažem jedno i to poslednji put. Čovek je pitao za uvoz auta, dobio je neke odgovore a podelio je i neka saznanja oko prevare u vezi toga šta je pitao a onda si došao ti da deliš savete o geografiji. Odgovaraš o mercedesu za koji ni neznaš koji je a kad te upozore na to onda nastavljaš umesto da kažeš Ups, pogrešio sam... Ubijaš ljude u pojam sa besmislenim diskusijama.

Umeš da budeš koristan a ponekad i brilijantno koristan ali si mnogo velik davež i sve znaš od igle do lokomotive.

Ovo je poslednja tema koju sam zaključao zbog tebe, sledeći put ću zaključati forum za tebe.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X