Interesuje me vase misljenje o ovom autu? 55kw/75hp na ime kupca za 4soma 2002 godiste 5 vrata..full oprema sem koze..presao oko 160.000...
Audi A2 1.4 Tdi
Collapse
X
-
Odg: Audi A2 1.4 Tdi
Kad najzad kupi auto možemo zaključati ceo forum jer će sve marke i modeli biti obradjeni
Comment
-
-
sta cu...u pravu ste za to...sledecu temu otvaram i tu cu sve pitati
...evo ga stilo o kome sam pricao u prethodnoj temi
Koliko kosta veliki servis za ovog audija? sutra zovem coveka da se dogovorimo da pogledam auto...a toliki sam baksuz da ono sto valja prodaju mi ljudi pred nosom ili naletim na neke krseve..vec 2 meseca trazim autoNajsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!
Comment
-
-
Kad te zanima koliko košta veliki servis za neki auto lepo uzmeš telefon okreneš neku prodavnicu auto delova i pitaš, pa onda servis da pitaš za ruke i to je toOvako je čisto nagađanje, naročito što je taj Audi vrlo redak kod nas.
Comment
-
-
Danas sam prvi put u zivotu imao kontakt sa tim autom.Dosao covek na tehnicki u moju firmu i kaze platio ga 5000e a auto je 2001god.
Meni se namece pitanje koliko treba da budes malouman da bi tolike pare dao za tako nakaradan auto? Prvo sto su se ti motori odlicno pokazali (za majstore,da lepo zarade) drugo sto auto ninasta ne lici i trece sto moras da mu skines haubu kad hoces da proveris nivo ulja ili bilo sta oko motora.Za to vreme ce ti prici komsija da vidi sta radis pa ce da ti nagazi na haubu jer si morao da je skines i stavis na zemlju.
Comment
-
-
Ajde sto si napljuvao Audija, ne cudi me.. Nego me cudi sto nisi coveku preporucio neki Subaru 2.0 boxer 16v 4wd bi turbo iz 82 godine... To je prava stvar...
Mislim da ovakve postove, gde neko pljuje neku marku bez razloga, smisla i ikakvog povoda treba brisati, jer moze stvoriti nekome pogresnu sliku.. Bilo bi dobro da se javi neko ko vozi ili je vozio ovaj auto pa da da svoje misljenje, a ne ovako praviti cirkus.
Comment
-
-
Re: Audi A2 1.4 Tdi
onda moze komotno da se obrise 90% foruma. Gde bi nam bio kraj kad bi ljudi pisali i radili samo ono sto znaju.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
dobar gradski autic ali...kad trebas nesto da radis oko pogonske grupe samoubistvo kako za majstora-e tako i za novcanik
nesto slicno mercedesu a-klase
sto se tice delova za veliki servis tj z.k. seta identican je kao na 1,9tdi=istoLast edited by MN026; 13.07.2012, 06:29.
Comment
-
-
Originally posted by WEST 014 View PostAjde sto si napljuvao Audija, ne cudi me.. Nego me cudi sto nisi coveku preporucio neki Subaru 2.0 boxer 16v 4wd bi turbo iz 82 godine... To je prava stvar...
Mislim da ovakve postove, gde neko pljuje neku marku bez razloga, smisla i ikakvog povoda treba brisati, jer moze stvoriti nekome pogresnu sliku.. Bilo bi dobro da se javi neko ko vozi ili je vozio ovaj auto pa da da svoje misljenje, a ne ovako praviti cirkus.
Ja uopste ne pljujem Audia nego konkretno A2 i to sa 1.4tdi motorom.Daj mi konkretno sta sam napisao a da nije tacno.Za ze pare (5000e) ima da kupi A4 1.9tdi isto to godiste.I ti pljujes Subaru a pojma nemas o tim automobilima.
Koliko A2 ste videli na ulicama Beograda,sta ce biti kad mu razbijes far,haubu i krilo,da ides u Ingolstadt po deo?
Taj auto da je valjao ne bi ga audi povukao iz proizvodnje posle 5god i prodatih 170000 komada.
Jednostavno,to nije Audi u pravom smislu,kao sto ni prva serije Mercedesove A klase ne zasluzuje da nosi Mercedesov znak jer zna se sta je Mercedes,sta je Audi itd.
Kada bi A2 nosio znak Fiat ili Opel i kostao 2000e za 2002god ona bih ja rekao da nije losa kupovina ali ovako je promasaj pa neka misli ko sta hoce.Last edited by gorans; 13.07.2012, 09:28.
Comment
-
-
Vidi ovako, ne bih da me banuju zbog tebe, zato necu ulaziti u raspravu. Ako nesto imas da mi saopstis tu je PP.
A ja Subaru ne pljujem uopste, samo dajem komentar na tvoje mudrolije i predloge kad je kupovina polovnjaka u pitanju. Toliko od mene.
Comment
-
-
Sta sad,da se raspravljamo preko pp-a? Ti ako si se nasao uvredjen sto sam izneo svoje misljenje o Audiu A2 to je tvoj problem.Ja mislim da forum sluzi da javno izneses svoje misljenje.
Neka covek da i 10 kila eura za Yugo 55 bas me briga a ako nekome smetaju moji komentari i mudrolije,neka me banuje.Toliko i od mene.
Comment
-
-
Manite se banovanja. Diskutujte smisleno i argumentovano.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment