Audi A2 1.4 Tdi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Odg: Audi A2 1.4 Tdi

Mislio sam ako hoces da se svadjas tu je PP, da ne trpi forum zbog nas dvojice.
    Pitao si me koji je moj problem. A dobro znas kad te neko pita koji problem imas sta time misli, a misli samo na dve stvari: ili hoce da se svadja sa tobom ili te izaziva na megdan junacki. Sposobnosti svoje da kusate.silu misce i brzinu nogah!

Nego ajde jos pricajte protiv A2 a ja cu veceras da ga branim, jer imam to pravo a i razlog. Sad nemam vremena.
    Last edited by WEST 014; 13.07.2012, 18:10.

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Evo javno ti se izvinjavam jer nisam imao nameru da te izazivam na bilo kakav dvoboj.
      Pitao sam koji je problem jer si osuo paljbu po meni,da treba da mi se brisu postovi i kako mudrujem po forumu.Stvarno ne razumem zasto je tebe pogodilo moje negativno misljenje o Audiu A2.
      Za mene je glupo slupati tolike novce na takav auto a da pored njega vec nemas neki "normalan".Da imam silne pare i vozim Mecku S class za put,Ferrari za vikend i Land Cruiser za izlete,mozda bih kupio i A2 za odlazak do plaze ili bazena.Ovako,ja taj auto ne vidim kao potrebu za coveka kome ce to biti jedini cetvorotockas.
      Jedino Audievsko na tom autu je ogromna upotreba aluminijuma dok je sve ostalo u stvari VW Polo kome su nakacili 4 prstena i dali mu fensi dizajn kako bi se njegovi kupci osecali posebnim.
      Eto,ja sam izneo moje argumente protiv konkretnog auta.
      Nit je karavan,niti limuzina i ne znam ni sta je.Uz sve to,ne uklapa mi se ime Audi i trocilindricni motor koji radi kao freza.
      Audi je pojam za kvalitet i prestiz i tu skidam kapu modelima A6 i A8 dok je sve ostalo u stvari nasminkani VW iliti narodni auto a Audi svakako nije narodni auto vec simbol statusa i prestiza.
      Last edited by gorans; 13.07.2012, 19:37.

Comment

• WEST 014
        CBC Senator XXL
        • 17.08.2010
        • 862
        • Valjevo
        • Audi A4

Ok, i ja se tebi izvinjavam ako sam te nekako uvredio ili nesto slicno.
        Zavisi sta ko voli i zeli, ja sam licno platio 1000 eura vise da bih vozio A3, a ne Golfa IV a to je bukvalno isti auto i to svako zna. Tako imas i ljude koji ce pre voziti A2 nego Polo, A4 pre nego Passat itd.. Sta i kako ljudima servira auto industrija tako oni i reaguju. Auto ima svoju cenu i neki svoj pecat, kome se svidja kupice ga - mnogo jednostavna stvar. Sto se tice dizajna, meni je predobar, ne sto vozim i volim Audi, vec mi je taj oblik zanimljiv i jedinstven i trenutno mi se mota u glavi kao jedna od opcija da menjam A3 za A2 jer se uklapa u moju pricu, treba mi manji auto. Pricao sam skoro sa jednim covekom koji je kupio A2 doduse benzinca novog u Nemackoj i vozi ga vec 10ak godina, nikad nikakvih problema, samo redovan servis i nema brige. A2 je samo neka vrsta odgovora na slicne automobile koje ti kako kazes ne znas sta su, nit karavan nit limuzina niti nesto drugo. Automobilski dizajneri odavno vise ne znaju za granice. Pa BMW napravi X6, pa ljudi kupuju, pa 5-icu turing i to se prodaje. Sto se onda ne bi prodavao A2, 1007, A- Klasa ili takvo nesto sto je dosta cenovno blize kupcu.

Comment

• MN026
          CBC Senator XXL
          • 18.01.2009
          • 348
          • SMEDEREVO

pravi zavrsetak price--sukob misljenja i na kraju sve ok--svaka cast obojici,tako i treba.......

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Neverovatno.. I pri tome su dali i dosta podataka... E Bricku, Bricku gledaj i uči se
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• -Miloš-
              CBC Senator
              • 16.12.2007
              • 269
              • Beograd, Karaburma
              • yugo tempo 1.1

Ne vidim poentu kupovine A2 kad za slične pare može da se nađe A3 ili stariji A4 ako već mora audi. A i polo za te pare može da se nađe u boljem stanju ili golf ako niste gadljivi na narodna nemačka kola.

Lepo je čuti što nekog služi A2, al isto tako mogu da čujem i priče gde se spominju alfe, stilići, megani čak i turski

Poenta je u isplativnosti tokom eksploatacije. Automobil jednostavno mnogo košta u startu, a ako služi mehanički, može da košta estetski jer je redak.

Comment

• WEST 014
                CBC Senator XXL
                • 17.08.2010
                • 862
                • Valjevo
                • Audi A4

Ja vozim A3 2001 godiste, i zadovoljan sam sa autom, nikakvi problemi, samo gas, ali mi je mnogo obicniji od A2, A2 mi ima smek kao sto to ima Buba ili nesto slicno. Ne kazem ja da je to najbolji auto, ali je zanimljiv mali auto koji kosta. Pre par dana pricam sa koleginicom, njena cerka hoce da kupi auto i zapela za Smarta, ja pokazem na netu A2 koji je malo skuplji od smarta a za smart je auto. Pretpostavio sam da hoce neki malo neobican auto. Ona se odusevila sa izgledom A2, + gepek, zadnja klupa, i sve sto Smart nema. Koliko ljudi tresne lepu lovu za Smarta pa nista, sto bi bio problem uzeti malog Audija.

Edit:
                @ Danilopeka. Druze najbolje da odlucis sta hoces i zelis, i kakav ti auto treba i mozes li da ga odrzavas. Nemoj da se zaleces sa parama, niti da te svrbe mnogo. Srbija je more puno krseva, najbolje da nadjes nekog od poverenja da ti dotera dobar auto a da platis malo vise. Po tvojim postovima vidim da si neodlucan i da ne znas tacno sta hoces. Od Golfa 2 si krenuo preko Stila, Dzipa, Golfa IV, Alfe 147, Megana, pa opet Stila do A2. Nijedan od ovih auta nije los ako nadjes dobar primerak odrzavan kako treba. Samo je pitanje sta volis. Najgora stvar je ako kupis krsa koji ce da ti izbija pare iz dzepa da neces znati sta te snaslo, a ne mozes da ga prodas nikome. Znaci pamet u glavu i polako. Ovo je dobronameran savet, i zelim ti da kupis dobar auto pa da ga vidimo ovde predstavljenog! Pozz.
                Last edited by WEST 014; 14.07.2012, 21:17.

Comment

• gorans
                  CBC Senator XXL
                  • 09.03.2010
                  • 1525
                  • Beograd

Ubo si poentu price.A2 je poseban auto za kupce sa posebnim ukusom.Jedini problem je sto mi nismo narod koji ima para za takve automobile jer oni kostaju vise nego sto vrede bas zato sto su posebni.Kod takvih auta ne mozes biti ravnodusan jer ti se on ili svidja ili ti je gadan.Pomenuo si Pezo 1007.Ja radim u firmi koja je uvoznik za Pezoa i kada smo naj bolje poslovali (2008god) prodali smo celih 2-3 komada a recimo 407 coupe koji kosta blizu 50 000e je prodat u preko 20 primeraka.Da ne spominjem 206,307 i 407 kojih je prodato od 500 do 1000 komada.
                  Dok se kod nas proda 1 komad Pezoa 807,u Nemackoj se proda 10 000 komada jer nismo kupci koji cene takva vozila.
                  Mi smo samo za Golfa,Astru i Stila
                  Kakve plate i standard imamo,realna cena za auto star 10 god treba da bude max 500e,bio to Audi,BMW ili Ford.
                  Kao sto i na zapadu auto star 10god kosta jednu platu a vrlo cesto i pola plate i to za auto klase 406,Pasat ili Vectra

Comment

• danilopeka
                    CBC Član
                    • 03.03.2011
                    • 82
                    • Prijepolje

Hvala vam svima..ja sam obecao da necu smarati vise o kolima..kad ih nabavim objavicu da se cuje ...kao sto ste sami rekli u Srbiji naci dobar auto danas je tesko..presao sam sve od kraljeva, kragujevca,cacak do bg, novog sada itd..nikako da nadjem da valja ili bar sa nekim sitnim ulaganjima..porucio sam auto iz Frankfurta..golfa 4 ako ne ispali covek..hvala svima...poz pa se cujemo uskoro nadam se
                    Najsigurniji način da udvostručite svoj novac jest da ga presavijete i vratite u džep!

Comment

• doc
                      CBC Senator
                      • 25.08.2006
                      • 240
                      • BGD/KG

Sjajna tema, nema sta...
                      Od korisnih informacija, mozda 2 recenice.

Ima li uopste vlasnika ovog vozila na forumu?
                      Moja devojka se zalepila za ovo i uopste ne znam sta da mislim. Vozio sam Audi ranije, ali ovo je specificno...

Audi klub Srbija je tek debilizam. Ne mozes nista da saznas na crapy forumu osim ako nisi punopravni clan, tj ako nisi platio clanarinu! sjajno ohrabrenje za potencijalne clanove kluba...

Anyway, ima li ko misljenje? ovaj primerak je 2005 god, dovezli bismo ga iz belgije, presao oko 100k km...
                      Koja je cena servisa, limarije, tj aluminijuma i plasticnih obloga?
                      Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• milanjovanovic
                        CBC Član
                        • 06.10.2015
                        • 74
                        • Beograd
                        • Audi a2

Ima li neko da je ugradio plin na ovom automobilu, Imam 1.4 motor, 55/75 2001god. Majstor mi pomenuo da posto nije auto sa kojim se cesto radi iako ima motor wv pola moze biti neka nekompatibilnost sa kompijuterom pa me znaimaju iskustva ljdui koji su mozda ugradili plin u ovaj auto.

Comment

• WEST 014
                          CBC Senator XXL
                          • 17.08.2010
                          • 862
                          • Valjevo
                          • Audi A4

Promeni majstora.

Comment

Working...
                          X