U zelji da zaobidjem kupovinu sledeceg vozila u Srbiji odlucio sam da odem samostalno preko grane i sam dovezem sebi auto. Nije mi zao da neko zaradi 1000 eura na meni, zao mi je sto ce osim toga da me prevari a to nije dobro. Prosli put kad sam jurio auto, smucilo mi se da gledam gadne njuske koje mi pricaju price za malu decu. Zurio sam pa sam morao ovde uzeti nesto. Silom prilika radim posao koji je dosta vezan za polovnjake pa znam kako stvari stoje sto se toga tice. Cilj mi je da odem i doteram DOBAR auto, a to preprodavci ovde ne doteruju!
Bitno mi je da mi preporucite gde da odem i potrazim auto. Imate li pozitivna i negativna iskustva sa time i sve sto moze pomoci u ovom poduhvatu. Razmisljam da odem u Austriju ili Nemacku. Nije mi bitno da li cu uzeti od vlasnika ili na placu ako taj plac ima dobru reputaciju. Koja varijanta bi mi bila najbrza, najpovoljnija. Sta mi treba od dokumentacije. Ajde ljudi pomazite ako znate nesto u vezi ovoga!
Inace moj plan je da sednem na avion-bus, pazarim auto i sam ga doteram. Zvuci lako ali nije sigurno, pogotovu ne za nekoga kome je prvi put da se uplice u to!
Svaka pomoc je dobrodosla!
Bitno mi je da mi preporucite gde da odem i potrazim auto. Imate li pozitivna i negativna iskustva sa time i sve sto moze pomoci u ovom poduhvatu. Razmisljam da odem u Austriju ili Nemacku. Nije mi bitno da li cu uzeti od vlasnika ili na placu ako taj plac ima dobru reputaciju. Koja varijanta bi mi bila najbrza, najpovoljnija. Sta mi treba od dokumentacije. Ajde ljudi pomazite ako znate nesto u vezi ovoga!
Inace moj plan je da sednem na avion-bus, pazarim auto i sam ga doteram. Zvuci lako ali nije sigurno, pogotovu ne za nekoga kome je prvi put da se uplice u to!
Svaka pomoc je dobrodosla!
Comment