Honda Accord Type S - nema nista bolje od toga u toj klasi. Honde su kod nas povoljne (jer se obracunavaju prema dolaru), mogu da se normalno kupe i odrzavaju, ne pada im cena, odlicna i atraktivna oprema. Jedino sto je tesko doci do njih...
Koje auto do 29000e?
Collapse
X
-
Vectra Elegance 2.0 turbo 27500e
Vectra Sport 2.0 Turbo 30.400e
Mozda dobijes neku popust za ovu drugu inace motor je od 175ks
Ako malo dodas imas Signum 2.2 Ecotec 155ks 33700e al to vec nije limuzina ali je visoka klasa u svakom slucaju
Comment
-
-
Pa, covek je pitao za nase trziste, a Lexusa nema (bice ga tek od Nove godine), i skup je. Ovo je ono sto moze da se kupi za te pare. Nema koristi pricati od A6 ili necemu isto tako velikome ako je to nedostizno...
A na koji Lexus mislis da je Accord kopija - Accord je najvise kopirao Mazdu 6 (cak su malo i zakasnili sa premijerom da bi videli kako ce Mazda izgledati u gotovoj verziji) i ima elemenata od Alfe 156.
Comment
-
-
ima jedna caka, ako je covjek iz cg, ovde su nova auta jeftinija u odnosu na srbiju, 6% carine na dizele i 4% na benzince + 17% PDV, ja mislim da bi novi passat bio dobar izbor, ali prije novi bmw 3, 320d 120 kw kosta oko 27000 eur svi troskovi uracunatiHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
starac vujadin
Pa jednostavno, IMIDZ.
Honda => Lexus relacija kad porastem bicu veliki
Ajd, malo ovako. Preispitajte malo svoje teze i stavove, smrdi mi sve na pristrasnost sta bi Vi koupili, onje pitao sta bi njegov stari trebalo da vozi.
Chitajte ga malo izmedju redova.
Ja ga nigde ni u jednom trenutku nisam gurao na SAABa iz razloga slabe zastupljenosti marke te i samim tm velikog gubitka na ceni.
Evropljanin treba da bude a sta , stvar ukusa.
No, jos uvek nije doslo do izjasnjavanja, da li je u pitanju NOV ili polovan automobil.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa mislim i ako ne volim ovu marku,a ni model da je za nase trziste mozda najbolji. Najbolji u smislu ulozen novac i novac koji ce da ulozi u toku eksploatacije i na kraju kad ga bude prodavao.
SPORTLINE Motori sa podesivim katalizatorom
3C22E2 Passat 1.6 FSI 1,6 / 1598 85 kW (115 KS) 6 27900
3C22H2 Passat 2.0 FSI 2,0 / 1984 110 kW (150 KS) 6 28730
Dizel motori sa katalizatorom
3C2211 Passat 1.9 TDI 1,9/1896 77 kW (105 KS) 5 28440
3C2242 Passat 2.0 TDI 2,0/1968 103 kW (140 KS) 6 30500
HIGHLINE Motori sa podesivim katalizatorom
3C23E2 Passat 1.6 FSI 1,6 / 1598 85 kW (115 KS) 6 30020
3C23H2 Passat 2.0 FSI 2,0 / 1984 110 kW (150 KS) 6 30850
Dizel motori sa katalizatorom
3C2311 Passat 1.9 TDI 1,9/1896 77 kW (105 KS) 5 30560
3C2342 Passat 2.0 TDI 2,0/1968 103 kW (140 KS) 6 32620
Proizvodjac zadrzava pravo naknadne izmene cena.
Pre potpisivanja ugovora molimo da se informisete o tacnoj serijskoj i dodatnoj opremi kao i o ceni
CENE SU IZRAZENE U EVRIMA. PLACANJE SE VRSI ISKLJUCIVO U DINARSKOJ
PROTIVVREDNOSTI NA DAN UPLATE
Comment
-
-
Originally posted by WizHonda => Lexus relacija kad porastem bicu veliki
Honda=Acura
Toyota ima najmanje greshaka, Mitsu je bio ispred ali sada svi zuti pokushavaju doci na isti imidz koji je Toyota postavila u USA sa kvalitetom.
Skroz druga divizija , zuti uskoro preuzimaju sve a Vi im slobodno pomazite,pravo izbora
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Nije Boost u pitanju pristrasnost sto se tice auta koji bi ja vozio, veruj mi, malo sam ipak iskusniji i stalozeniji da bih tako preporucivao neka kola (u stilu sto ja imam - to je najbolje!). Ja vozim Alfu 156 i presrecan sam s njom...Meni licno je Accord preveliki auto i ja ga necu voziti, ali ga je covek spomenuo (izmedju ostalih) u pocetnoj listi. Drugo, za taj auto je uvek grabez ovde u Srbiji jer se ceka nekoliko meseci..nije to slucajno. I objektivno - to je stvarno odlican auto. Jedino sto sam mozda pristrasan sto sam gledao kroz neka svoja merila - a mozda covek ima neka druga...hoce dizel, ili mozda dolaze u obzir i polovnjaci...
Ljudi koji voze Honde (pa i u Americi) uopste se ne loze da se upgrade-ju na Lexus. Honda ima drugu filozofiju i njih voze ljudi koji se vrte u krugu oko Alfe, BMW...Lexus je za one koji mentalno blize Mercedesu. Uostalom, ima ovde i Hondasa, mislim da ce ti potvrditi to. Honda ima svoj sasvim izgradjen imidz i tu se uz Subaru izdvaja od ostalih "japanaca".
Comment
-
-
accord 2.2 i-CTDI sport , nov je 22 800 bez PDV-a, a accord 2.2 i-CTDI exceutive je 26 000, sto mu dodje 26 904, tj, 30 680e.
Znaci, uklapa se u plan.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Originally posted by BOOST
Bas sam cekao na Hondu ili Saleta, evo, nema da omanu
Da sam predlozio accorda bio bi pristrasan kao i vecina koji su nesto predlozili...znas kako kazu,za dobrim konjem se prasina dizePower of dreams !!!
Comment
-
Comment