ExYuRacing Blog

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • OMP
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2004
    • 458
    • Krusevac

ExYuRacing Blog

Obzirom da sam veoma zainterosovan za ovu temu i da se duze vreme bavim skupljanjem materijala resih i da napravim jedan blog u kome cu na jednom mestu da izlozim ono sto se vrti na raznim forumima, saitovima i sl. ali isto tako i nesto sto do sada nije objavljivano.
    fotografije i tekstovi su skupljani iz raznih izvora: forumi, casopisi, nesto iz licne kolekcije, itd. tako da se nadam da nece niko zameriti sto su fotografije pozajmljene sa svih strana a nisu tagovane jer je jednostavno jako tesko pronaci autore fotografija i ko ih je postavljao i gde. tekstovi nisu po metodi copy paste, sem nekih mojih koje sam vec negde objavljivao.

kao i sto ime bloga kaze sve je vezano za vreme Jugoslavije tj prevashodno za period 70ih i 80ih godina ali bice i veselih 90ih
    planiram da bar jednom nedeljno updatujem blog sa novim materijalom, za sada sam krenuo ovako pa cemo videti dalje, kritike i prdlozi dobrodosli....uzivajte

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: ExYuRacing Blog

Lepo. A gde je tamo CBC link?
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
    X