Pauk, bahato parkiram, siledžija sam i kršim propise

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Pauk, bahato parkiram, siledžija sam i kršim propise

Otvoriću ovu temu jer sam do sada bezbroj puta video kako pauk skreće preko pune ili dve pune linije, kako se parkira gde god, nosi odakle ne treba a ne nosi odakle stvarno treba itd...

Sad nisam stigao da slikam ali pošto isto rade, potrudiću se sledeći put..
    Bele Njive 16 pekara na ćošku. Pauk staje sa desne strane posle raskrsnice tako da mu skoro viri du-pe, ide da kupi namirnice. Auto staje na trotoar sa druge strane ali viri na kolovoz desetak santimetara. Iz baze (pećine, tu su na 300 metara sakriveni) i ne može da prodje, može ali lagano, oba pauka imaju velike retrovizore pa ovaj vozi lagano. Ja prilazim pekari a vozač izlazi iz pekare, vozač pauk prolaznik kratko svirne i ono mahne glavom ovom kako je stao na sred raskrsnice. Da napomenem da oba imaju parazite u plavom na desnom sedištu.

Parkirani mahne rukom a ja mu usput kažem da nije uredu što se tu parkirao (pardon zaustavio) nepregledno je i smeta... On mi objasni da je on dobro stao ali ovaj auto na trotoaru nije po propisu jer da nije njega ovaj što prolazi bi moga obići po trotoaru, verovatno...

Uglavnom tu mi je skratio živac pa sam mu rekao da treba da ga je sramota jer druge nosi koji ne smetaju a treba sebe da odnese jer stvarno smeta... Da ne dužim rekao sam mu sve što sam imao i da onog plavog parazita takodje treba da je sramota jer je u medjuvremenu ovaj sedao u kamion a plavi parazit je gledao sa kim se vozač svadja... Nije bilo matere i familije ali je bilo da jede nešto drugo a ja sam bio matora ****** na šta sam mu odgovorio da ću ja uskoro umreti a on je mlada ****** koja će biti ****** još 50 godina, gadno...

Pandur nije izašao da me apsi a ovaj je nonstop tvrdio da je on 50 metara od temerinske što je tačno ali sedi na raskrnici sa tekelejijinom jer sam mu rekao da mora stati 25 metara od raskrsnice. Onda se i on teško iznervirao pa je rekao "budalo ja imam dozvolu da stanem gde hoću) a ja sam se kao zadnji šaban setio da imam obilni sa aparatom za slikanje i dok sam vadio ovaj je uklavirio pa pun gas. Derao sam se za njim stani da te slikam ali ne vredi, tek je onda zbriso

danas u 9:00 i nešto...

Nagradno pitanje glasi, da li je pauk James Bond iliti 007 pa da ima dozvolu da stane gde hoće?

Ovo je sve otišlo predaleko u bahaćenje, mora se pokrenuti neka akcija, da se malo bar upozore... Zato pišite, slikajte i ostalo...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Pa naravno da ne moze, isto kao ni djubretarski kamion, ista stvar.

Ali hajde mu ti objasni, ****na lopovska drzava
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

fotografisanje, snimanje pa slanje raznim kuririma i ostalim sto se kupuje na trafici a nisu novine.

ko ima android, ovo je dobra aplikacija:

https://play.google.com/store/apps/d...cmVjb3JkZXIiXQ..
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Dora View Post
        Nagradno pitanje glasi, da l iej pauk James Bond iliti 007 pa da ima dozvolu da stane gde hoće?
        Ybm li ga...valjda nije. Al' kad vidim kako se ponaša...
        ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by Chubbs View Post
          fotografisanje, snimanje pa slanje raznim kuririma i ostalim sto se kupuje na trafici a nisu novine.

ko ima android, ovo je dobra aplikacija:

https://play.google.com/store/apps/d...cmVjb3JkZXIiXQ..
          Ja naučio na normalan mobilni telefon pa dok sam se setio sa slikam stvarno pobeže.. Naravno da znam da ne sme da stane bilo gde iz ćefa il ida kupi burek. Ima dozvolu da stane na sred raskrsnice kad treba da skloni auto inače kako bi ga pokupio. Ovo je bilo retoričko pitanje. Ni hitna pomoć ne sme da stane gde hoće ako kupuje burek....

Samo ej ovaj malkic popi-zdio što sam ga prozvao javno na ulici pa je krenuo da sam dalabu i da on ima pravo da stane gde god..

Slikaću ga sutra nije frka, rade to isto svaki dan... Isto i policijsko vozil osa rotacijom, stao ispred Fiatian da kupi nešto, i naravno zakrčio traku.. mene bi kaznio ladno...

Slikati, slikati i samo slikati, tako je govorio Lenjin...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gorky
            CBC Senator XXL
            • 08.06.2007
            • 860
            • Vojvodina,Kikinda

znas kako,ne mozes im 'doakati',svi znamo,na netu ima milion snimaka,koji se ne kose samo sa zdravim razumom,vec sa zakonom,upravo od onih koji bi trebalo da ga sprovode,treba da nam je jasno da u ovoj drzavi nikada nista necemo 'isterati'...ja sa paukom to mangupski resim tako da vise ni nece da me nose,a namerno se parkiram tamo gde nose,bude skuplje njima nego meni,ali o tome ne smem ovako,poslacu ti PP...

Comment

• Bingodalton
              CBC Senator XXL
              • 12.11.2012
              • 316
              • Novi Sad
              • GP 1.9 JTDM Sporting

Gorky, aj svima na PP => a onda mozes i na javni zapravo )

Comment

• stevak
                CBC Senator XXL
                • 31.05.2009
                • 1215
                • Zemun
                • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by gorky View Post
                ali o tome ne smem ovako,poslacu ti PP...
                Kako bre možeš da tajiš informacije od opšteg društvenog značaja?!

Ako neko koristi neprimerenu silu, onda je sasvim opravdano i normalno da se na tu silu primereno odgovara. I tačka!
                ex SAABotražitelj

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo
                  • Opel Vectra B 2.0DI 16v

ili svima na PP ili nikom!
                  EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• gorky
                    CBC Senator XXL
                    • 08.06.2007
                    • 860
                    • Vojvodina,Kikinda

pa ne smem da propagiram neki vid krsenja zakona,pa makar i moralnog,to je vise onako stoci-seljacki zavuci...stvarno nije za 'sire narodne mase',ako neko 'od njih' procita ili ako se prosiri provalice me,a i ne moze svako da primeni,vise je za majstore,nadam se da me razumete,stvarno mi nije bila namera da 'bacim kosku'...

Comment

• tomamega
                      CBC Senator XXL
                      • 19.03.2009
                      • 715
                      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

U prevodu, želiš tu "foru" da zadržiš za sebe. Pa kaži tako slobodno

Comment

• stevak
                        CBC Senator XXL
                        • 31.05.2009
                        • 1215
                        • Zemun
                        • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by gorky View Post
                        pa ne smem da propagiram neki vid krsenja zakona,pa makar i moralnog
                        -Ako je to rupa u zakonu, onda je u redu da se koristi. Ako oni to ne žele, neka menjaju zakon.
                        -Ako je to korišćenje njihovog neznanja ili neobaveštenosti, opet je u redu da se koristi jer oni nama to isto rade stalno i nemilosrdno.

Dakle, dileme nema jer ako tebi neko uleće nogom u stomak, sasvim je opravdano da i ti njemu uletiš. Po mogućstvu sa obe.

E sad, ako ja ovo pričam bez veze, onda ništa. Mada verujem da će se svako složiti sa ovim.
                        ex SAABotražitelj

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

ja znam gde zivi, da mu banemo na gajbu i batinama izbijemo foru za zastrasivanje pauka?

mada, imam ja i drugo resenje: parkirajte propisno. a?
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Bingodalton
                            CBC Senator XXL
                            • 12.11.2012
                            • 316
                            • Novi Sad
                            • GP 1.9 JTDM Sporting

Zivot je svima postao sumoran, pa je zapravo najbolje nesto uraditi na zanimljiv nacin.
                            Zasto jednostavno kad moze komplikovano.

Comment

• gorky
                              CBC Senator XXL
                              • 08.06.2007
                              • 860
                              • Vojvodina,Kikinda

ja sam u stvari 'lajavi krelac',ko me hebe kad sam takav,naravno da je najbolje propisno parkirati,ali kod nas je sve naopacke,pa tako treba bezbedno da vozimo kolovozom koji je pun rupa,koji je neobelezen, bez znakova koje skidaju i prodaju u staro gvozdje,ili sa dva znaka koji su totalno kontradiktorni...da ne kazem da oni koji trebaju da sprovode zakon ga u stvari najvise krse,i to je ono sto u stvari izaziva revolt, mi ih placamo,a oni nas bez poljupca tovare...a posto sam plasljiv na batine a i nisam cka,evo Vam caka-svaki pauk je osiguran od ostecenja vozila koje nose,ostecenje ne mora biti vizuelno tipa skrsili mi blatobran ili ostetili farbu,ostecenje je i kad se upali neka tamo lampica na tabli,koje moze da bude izazvano i treskanjem pauka,jer ne spustaju auto bas nezno,e sad upotrebite mastu...

Comment

Working...
                              X