Renault Megane 3 - 1.6 vvt 16v - kakav je auto?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • madwap
    CBC Veteran
    • 02.09.2006
    • 177
    • Beograd

Renault Megane 3 - 1.6 vvt 16v - kakav je auto?

Pozdrav svima,
    razmišljam o kupovini polovnog Megana 3, 1.6 16v, do 50k km na satu.

Da li neko zna detaljnije kakav je auto? Tražio sam po netu i nema puno stvari iako se auto proizvodi od 2009. Interesuje me, osim standardnih Renault-ovih boljki (kvrcka plastika, i sl. ), nešto detaljnije.

Ono što sam uspeo da saznam jeste da je to motor iz Megane 2, kažu pouzdan sa 2 mane: bobine (cc 30e) i varijabilna remenica ( ~200e+ ).

Svaka informacija je dobro došla! Hvala unapred.
    Renault Twingo, 1.2
    Ono što nemaš od dodatne opreme, ne može ni da ti se pokvari.
  • [darkside]
    CBC Veteran
    • 19.03.2009
    • 107
    • Beograd

Evo ti link, pa pročitaj zadnji komentar (prvi odozgo) pa će ti neke stvari biti jasnije...

Verovatno ste nekada videli reportažu na TVu, ili ste možda čuli od prijatelja nekog prijatelja priču o hotelu u kojem je svaki sprat dizajnirao drugi arhitekta. Ja sam bio u jednom takvom. Zove se Puerta America, ima 13 spratova i svaki ima svoju tematiku – od ledenog doba, preko svemirskog broda, japanskog doma, ruskih vagona (moj sprat) pa do nečega što mene neodoljivo podseća na mrtvačnicu…
    od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....

Comment

• mupe
      CBC Senator XXL
      • 05.10.2006
      • 822
      • bg
      • Laguna 3 GT 2.0T 205

******ština, ali treba obratiti pažnju na to da generation nije isto što i megane 3. Phase II je upravljiviji, možda po tom pitanju i najbolji u klasi.

Comment

Working...
      X