Pozdrav posto kupujem po 2 put automobil u nemackoj interesuje me da li je moguce proveriti da li je auto kraden ,razlog toga je zato sto mi je auto zapao za oko u cuvenoj ulici Bodenzi u Minhenu gde kazu da je preko 50% automoblia kradeno ... u pitanju je vw pozz
Provera automoblia u Nemackoj
Collapse
X
-
Provera automoblia u Nemackoj
Ja sam uvezao 3 automobila iz Nemacke u zadnjih 5 god. tesko da prilikom prijave a posebno uzimanja coll tablica da moze da prodje kraden automobil jer automobili koji idu van zemlje se proveravaju od strane sluzbenika (broj sasije, dali taj auto trazi interpol....). Ako prodavac pristane da podje sa vama da odjavi auto nema greske. Meni se pred novu god kada sam kupovao auto desila situacija da sam otisao da gledam Pezo 807. Auto bio u prilicno dobrom stanju ali gospodja koja je prodavala auto nije imala skoro nikakvog papira osim saobracajne. Veliku knjigu navodno deca iscepala (lako je izvaditi novu ali je bolje da stari vlasnik to uradi). Navodno zamenila menjac stavila nov (i taj racun deca iscepala). Uradila veliki servis (i taj racun deca iscepala). Kada sam trazio od nje da podjemo kod notara da napravimo ugovor i da me posle toga vodi da uzmemo coll tablice nije pristala. Navodno je negde zurila ali mi je spustila cenu jos 300 e samo da ne ide sa mnom. Naravno da sa takvim autom nesto nije u redu.
Kada sam pogledao auto koji sada imam vlasnik je bez reci posao odjavio auto on bio celo vreme sa mnom dok sam vadio coll tablice. on me vodio po gradu pomogao mi oko papirologije.
Da napomenem jednu vaznu stavku prilikom kupovine auta. Puno preprodavaca daje auto dosta jeftinije ako ide za izvoz. Cesto cete na ozbiljnijim auto placevima videti dve cene zakacene na autu. Jedna veca ako auto ostaje u Nemackoj a druga manja ako auto ide van zemlje!!!!
Comment
-
Comment