Vazi da ne bi uspeli da zalupe lambo. Ne samo sto bi lupali vertikalnim zatvaranjem nego bi odvalili vrata horizontalnim guranjem jer bi mislili da su normalna vrata
Pa uglavnom ne obracam preterano paznju,primetim kad neko jace zalupi
ali mi i ne smeta previse,ja izbegavam da jako zatvaram vrata ,narocito tudja,uglavnom zatvaram bez zaleta. A gepek je druga prica njega pogotovu na suzukiju obozavam da zatvorim sa visine, samo ga pustiiiiiiim ili jos bolje na ladi Nivi
Moju ekipu sam već kao bebe utrenirao da budu nežni sa vratima.Tetka je pre venčanja morala da položi zakletvu da neće lupati vratima od vozila.Komšije su naučene da ni ne prilaze kolima, dok onima koje baš ne mogu da izbegnem izadjem i sam otvorim vrata jer me to manje boli i naravno uvek im stavim do znanja zašto to radim, da ne protumače pogrešno.....U kabini naravno da nema muvanja, klope i sličnih aktivnosti.Sve se ovo odnosi na "glavni" auto dok se u "peglici" sve može."Pegla" je u posedu Tetke i ona pošto smatra da sam ja "bolesnik" za auto u svom autu dozvoljava sve ono što ja branim u Octaviji!UFFF!
Stvarno se bre mnogo nervirate. Pa zar vredi zivaca tih nekih 1000 din za zamenu guma na vratima (ako je i toliko)?
Meni generalno svi koji po prvi put udju, vrata lupaju jace nego sto je neophodno, ali ih lepo opomenem da nije potrebno toliko jako lupati i vec sam sve iz redovnog drustva vaspitao kako se zatvaraju vrata. A za one koje odvale bubne opne uvek nadjem opravdanje jer sam i ja jednom mom drugu kao klinac umalo prevrnuo 205ticu kada sam izlazio (navikao na razdrndanu porodicnu ladu)
Comment