Prvi Citroen centar u Srbiji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gordi014
    Moderator
    • 02.10.2004
    • 1049
    • Valjevo, Srbija
    • PEUGEOT 206 XS 1.6

Radovi na projektu prvog Citroen centra u Srbiji počeli 9. novembra ove godine. Centar je lociran u Beogradu, na Obrenovačkom putu, a investitor je preduzeće Vitro Group, ovlašćeni uvoznik i distributer Citroen vozila za teritoriju Srbije i Crne Gore.
    Centar ukupne površine od 6300 m? obuhvataće izložbeno-prodajni salon, magacin rezervnih delova, servis, kancelarijski prostor, garaže za lager vozila, restoran i brojne druge prateće sadržaje.
    Završetak radova planiran je za kraj aprila naredne godine, a svečano otvaranje prvog Citroen centra u Srbiji, kako nas je obavestila Brana Uskoković, direktor marketinga održaće se već početkom maja 2006.
    Projekat centra, delo je francuskih arhitekata po standardima ovog renomiranog proizvođača automobila iz Francuske.
    Početak radova ozvaničio je Michel Vigier, direktor za Istočnu Evropu i Severnu Afriku, u Citroen Direkciji za međunarodne poslove, koji je specijalno tim povodom došao iz Pariza.
    Zanimljiv je podatak da je Vitro Group počeo sa prodajom automobila 17.oktobra i do kraja meseca je prodao devetnaest vozila među kojima je bilo najviše modela C4.

Izvor vesti: NET AUTO
  • @lix
    CBC Senator XXL
    • 17.12.2004
    • 875
    • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

DABOGDA okupirali SRBIJU!!!

E tako se to radi, jedan po jedan. Pogledajte koliko ima novih Citroena na ulicama... Oseca se razlika od pre par godina

WELLCOME CITROEN
    Što više za što manje

Comment

• Jakovljevic
      CBC Senator
      • 11.10.2004
      • 205
      • Paracin

I ja sam se odlucio za CITROEN berlingo nov, u putnickoj varijanti, ali cekam mar mesec, jer tad odobravaju kredite povoljnije nego sad, i cekam sajam jer ce biti popusta

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Odlican izbor

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by Jakovljevic
          I ja sam se odlucio za CITROEN berlingo nov, u putnickoj varijanti, ali cekam mar mesec, jer tad odobravaju kredite povoljnije nego sad, i cekam sajam jer ce biti popusta
          Nemoj samo da se predomislis .
          Sala mala, inace je auto jako dobar pogotovo u dizel varijanti. Stiglo je novo vreme za citroen koje je po svemu sudeci bolje.

Comment

Working...
          X