Policija u RS(gamad)::Honda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lukas
    CBC Veteran
    • 22.10.2004
    • 180
    • Slovenija

Policija u RS(gamad)::Honda

Ha..ha...da vam ja ispricam moj hororo kad covjek pomisli da sanja ili da je skrivena kamera Evo ljetos kad sam bijo kuci u Bnaja Luci i izađem navece sa jos jednim drugom koji isto zivi u Sloveniji i nikad ne pijem alkohol kad vozim a kamoli dole jer znam da jedva cekaj da ti nađu dlaku u jajetu.
    Vozimo mi kroz jednu raskrstnicu i spustimo muriju ispred sebe posto su bili na prednostnoj cesti i kad smo za njima krenuli oni skrenu desno i dadnu desni zmigavac da jih mi prođemo a posel za nama i eto ustave nas i kao po navici kako ste sta ima momci i najedno kaze znas da si prooso crveno svjetlo a prije toga se smijem sa kolegom u kolim reko sta ce sad ovi izvesti kad nismo nista uradili i tako krene pravdanje nisam jesi nisam jesi i ja vidim sta oce lovu kad oni navalili da me vode sudiji za prekrsaje i na kraju odustanu i dadnem jim 50maraka a oni najednom super veseli kao momci nismo mi vas ustavili sto imate strane table nego zbog zakona i pitam ja njih reko a sad nema veze sto sam preso crveno oni sute .
    Nije proslo sat vremena opet za nama doletise druga ekipa i isto sve ustavise i isti postupak pita nas policajac jel znas sto smo te ustavili mislim se u sebi treba ti para kao onim prije kad on izvali isto kaze proso si kroz crveno a .ebo te ja i kolega crkli od smjeha a oni nas gledaju kao da smo ludi.I ovi poceli bas da kenaju posto smo se vec poceli malo zesce svađati i on bi me privodilu sudiji i normalno na kraju dado i njima 60 maraka.
    Evo treci dijo taman 500 metara ispred kuce tog moka a to je bilo proslo mozda 20 minta sto su nas je ustavila ova vec druga patrulja ustavi nas treci pandur a ovaj bijo sam i nije bilo nikog semafora blizu pa nije nista mogao ali zivi hororo nema nigde vise skurompirane policije nego u RS najgori su
    Sad vise ne izlazim sa kolima jer ako se vozim citavu noc sa taxsijem nemogu nikako potrosit 110maraka
    Nije meni zbog love nego sto klosare i prave se pametni a kazu mala jim plata
    Izvinjevam se sto sam ovoliko pisao i davijo ali to se ne desava bas svaki dan
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

E ovo je stvarno da ne poverujes!

Pa mislim da bi se potukao sa njima za 110 maraka!

E zato im ja (kad sam u RS) ne stajem uopste kad se kasno vracam iz grada(i to toplo preporucujem svima),nego samo cviknem farove,a oni nek me jure sa onim gnojcinama SDI.Verovatno ce me stici samo u nekom filmu koji je rezirao Luk Beson!
    Power of dreams !!!

Comment

• Trivo
      CBC Senator
      • 02.06.2005
      • 202
      • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

He,he e stvarno ima krmaka!
      Ja posto bas cesto idem kuci i moram proci citavu BiH uzduzno da bi stigao(oko 400km),zaustavljali su me mali milion puta,mnogo puta bez ikakvog razloga,pobogu jos vozim bubu iz 1972!!!
      Skoro su me "uhvatili" kod Bijeljine oko 2 sata nocu,naselje,znak skola,ogranicenje 40.Zaustavi me,pokazuje mi radar 42km/h.Ja nemogu da vjerujem,vidjeh po njihovim ozbiljnim licima da su tu po nekoj kazni pa se nisam ni nasmijao.
      Pitam koliko,kaze 10-15KM.Ja im pokazujem dinare i kazem da nemam nego dvije marke i da sam razmjenio sve za dinare posto idem za srbiju.Kaze covjek ladno "pa dobro daj"
      Nista ja vadim,nadjem jos 20 feninga,dam mu i to i uzdravlje!
      Znaci krmci za nepovjerovati j^˛& im ja m#?ter!
      VW 1200 1972god.
      VW Golf 1.3 1988god.
      FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Ma panduri RS su totalna kaubojstina,po meni gori od ovih nasih.Idem po nekad u Rs i svaki put me zaustave zbog"prekoracenja brzine" sto znaci daj 10maraka i vozi sto je nazalost ustaljena praksa,nema potvrde da si platio,nema nista...Zadnji put me zaustavio par kilometara od race i ista prica ja popiz@#$m i kazem nema marke,kaze dobro daj eure,reko nemam ni eure,pa jel imas din ,imam, ajd onda 400dinara da nepravimo problem,poceo sam da se smejem od muke...
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

Originally posted by trivo
          Skoro su me "uhvatili" kod Bijeljine oko 2 sata nocu,naselje,znak skola,ogranicenje 40.
          Na tom mestu sam cini mi se i ja platio kaznu od 10 eur,posto sam ishao 3xbrze

Jednom prilikom parkiram se ja pored dzamije u K. Dubici i pandur hoce da mi naplati kaznu,a nigde znaka,ma nikakvo upozorenje nema.A inace za tog pandura se zna da je malo opicen.Ja mu kazem nemam nista sitno, a tek ce on meni:"Imam ja tebi da vratim samo da se mi dogovorimo"!

Sta dalje pricati...
          Power of dreams !!!

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

E ova ti je dobra...
            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

....JESU....mislim gamad!
              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• LuccaGabazzi
                CBC Senator
                • 16.09.2005
                • 294
                • pole position

sad jos nasi kerovi ispadose zlatni jbt
                Billionaire Boys Club

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

Nisu jos zlatni bronzani su ili na cetvrtom mestu za sada,ma divni su

Comment

• -Vedran-
                    CBC Senator XXL
                    • 03.10.2004
                    • 3255
                    • Beograd

Ovi nashi ovde barem pokushavaju na malo finiji nacin da nam uzmu pare...
                    Power of dreams !!!

Comment

• maki
                      CBC Senator XXL
                      • 03.10.2004
                      • 878
                      • Budva, CG

mene je iznervirao jedan prosle zime u federaciji,poceo covjek da mi mjeri gume jer nije imao za nista drugo da mi uzme pare,mjeri on jednu 4mm, kaze on meni kao nemoze 4mm, ja reko to je zakonski minimum za zimske gume (mada ni sam nisam bi siguran),tu on malo ustukne i predje na drugu gumu i tamo nesto krivi onaj tzv subler, ma 5 minuta je on stimao mjeru da bi na kraju ispalo 3,5mm ,pa doslo mi je da ga raspalim necim po glavi, kaze on meni kazna je 25 maraka,to ili kod sudije, ja reko pisi kod sudije,a on odma doceka kao onda se moras vratiti nazad da sacekas hitni postupak,... bla bla, mislim se ja neces me za*ebat,i ja mu izvadim bosansku licnu koja je na nekoj bez veze adresi(kad je bila zamjena licnih nisam mogo da se sjetim prave adrese i lupio onoj tamo neku ulicu i broj ) i reko pisi na ovu, on meni poceo kako ovo,pa nemoze to tako,na kraju on vidio da mu nema druge nego napisa prijavu na tu tamo adresu i kao da sam njihov drzavljanin,koju nisam htio da potpisem ,sad mi je malo frka da prelazim granicu da me ne spengaju odma u zatvor
                      HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Trivo
                        CBC Senator
                        • 02.06.2005
                        • 202
                        • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Sto se tice prelaza granice mozes slobodno,ja imam dve neplacene kazne u RS jos iz 2003 i nikad me nisu pitali za to(iako svaki put provjeravaju u kompu).A da ti nepricam sta sve imam od dokumenata pa i za to nista...
                        VW 1200 1972god.
                        VW Golf 1.3 1988god.
                        FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• bojan
                          CBC Senator
                          • 29.08.2005
                          • 232
                          • novi beograd

mene su zaustavili pretprosle godine kada sam se vracao sa mora negde oko trebinja.Idem ja sa golfom kecom i to dizelom nas cetvoro u kolima prav put ja ga navukao na nekih 110 medjutim laze sat pa mozda nisam prelazio ni stotku kad izletese ispred mene i kazu oni meni isao si 110 ja pitam koliko je kazna kad oni 10 maraka ili 5 eura oni mi lepo napisase ja njima pare oni meni prijavu i sve lepo bez problema tako.Jeste da su lagali za kilometrazu bila je brzina sigurno od nekog pre mene ali s obzirom da je ogranicenje bilo 80 dobro sam prosao.Samo da se zna da ima barem jedna normalna patrola.

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

lako je nama sa srbima, a jeste li prolazili kroz "federaciju"?
                            kad mi je rekao policajac u pola noci, besan sto sam tamo gde je ogranicenje 40 isao 25 na sat, "ne radi vam osvjetljaj straznje registracije (svetlo za zadnju tablicu)", jedva sam se izvukao sa usmenom opomenom.

e, da.
                            pre toga mi je pretrkeljisao da li imam sve sto treba da imam, plus na zamjecivanje da nemam osvjetljaj sam cekao par minuta da razmisli da li da me pusti dalje ili da ide dalje sa novim trkeljisanjem.
                            inace, pored mene zena, svi papiri ok, mi vezani, dete spava pozadi, gluvo doba noci, neko selo u onom parcetu federacije kroz koje vecina nas ide na more.

rekao mi je jedan taksista iz sarajeva da oni NE SMEJU da zaustavljaju "tek tako". moraju da imaju razlog (prekrsaj) ili osnovanu sumnju da prevozim nesto ilegalno. sve drugo, ovo o cemu mi pricamo, moze da ide medjunarodnoj policiji koja im onda hebe kevu (kaze covek video 100 puta). eto
                            .

Comment

• CLD
                              CBC Senator XXL
                              • 08.02.2005
                              • 1225
                              • Belgija - ranije Luna-Chico

Rutinska kontrola postoji svuda u EU, s tim sto ti netrazi zasta ce da te kazni kao na prostorima bivse SFRJ vec odradi svoj posao max. profesionalno. Kontrole postoje i uglavnom u Bel. su u dane vikenda kad ih najvise vozi u pijanom stanju. Prosle godine u ovo doba sam cuo frapantan podatak od garaziste da su za jednu noc napisali kazni za 250000 eura. Eto kako nema kontrola.

Comment

Working...
                              X