Vrijedi li ovaj BMW 10.000 eura

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • anderson5
    CBC Početnik
    • 25.04.2014
    • 4
    • spanija
    • zasad seat

Vrijedi li ovaj BMW 10.000 eura

Pozdrav zivim u spanija 9 godina i hocu da kupim auto o autima neznam nista pa bi mi dobro dosla pomoc od majstora koji se razumiju
    auto je BMW 320 disel , 2000 godiste 140 konja , ima 200122 prijedenih kilometara, ima felge 19 i on kaze da je stavio gume nesta sire da sad iznosi 22, ima radio,dvd,avi,tv 9 inci ,gps,muzika ,pojacalo,zvucnici,bass bure sve pioneer marka,jos ima klima,sjedista kozna sa grijanje,kaze da trosi 7 litara na sto km,momak sto mi prodaje kaze da je ulozio u njega preko 6 hiljada eura.
    PITANJE JE DA LI OVO VRIJEDI 10.000 HILJADA EURA ili moji roditelji kazu da je bolje uzet nova kola npr ford fiestu ili dacia ili kia
    cekam odgovore hvala

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]

[/url]
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

ne vredi.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• bydussan
      CBC Član
      • 06.05.2012
      • 16
      • Nis

Ovaj ne vredi ni priblizno, ali ako su dacia, kia i ostali slicni automobili u opciji bolje kupi ovaj

Comment

• Stefan90
        CBC Član
        • 13.11.2012
        • 90
        • Beograd
        • Audi TT mk1

Ne vredi nikako druze , auto kao auto e46 dizel to godiste se i u Srbiji prodaje ~4000e + neke 18-19" sa gumama ~1000e
        + ovo zeleno su neke folije rekao bih , to ne znam koliko kosta ali sam cuo neke cifre tipa 300e mislim video neke flajere sto kace po autu. ali to je nebitno.

" ima felge 19 i on kaze da je stavio gume nesta sire da sad iznosi 22"
        ovo lupeta prodavac sirina gume nema veze sa precnikom felne.
        sve u svemu takav auto sa takvim felnama 5000e plafon + kazem nisam siguran koliko folije kostaju...

E sad vidim da ima neku muziku stoji da kosta jos 5000e nema sanse , ne razumem se u muziku u kolima ali sam skoro kupovao sistem za kucu i pioneer je generalno krs u odnosu na neke druge marke, ajde ne mogu reci krs, ali jednostavno u tom cenovnom rangu od 5000e nema sta da trazi. tako da mani se toga ako hoces bmw trazi po oglasima pa kupi felne i farbaj ga stavi folije i gotovo cak i ako te zanima muzika sigurno je da ima neka fiirma koja bi ti to uradila mnogo povoljnije nego sto ti on nudi. pa sve i da gresim sto se tice muzike i da je stvarno vrhunska , to sto je on ulozio 5000e u muziku u auto star 14 godina ne znaci da treba da dobije i polovinu tih para pri prodaji...

PS ako neko moze da pogleda ja ne mogu iz nekog razloga da uvelicam sliku ali onako na oko ovo deluje kao 18" felne, onako odokativno, nije ni bitno nego cisto me zanima jel me oci varaju

Comment

• GoranBG
          CBC Senator
          • 29.04.2007
          • 282
          • Beograd
          • TU5J4

Evo imas ovde malo vece slike, kao i drugu cenu

BMW 320 d e46

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

@anderson5 , nemoj da nas brukas tamo po Spaniji , nisi ti dojahao na kamili tamo pa da te tako izrade.
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

Trol je u pitanju.
              You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Stefan90
                CBC Član
                • 13.11.2012
                • 90
                • Beograd
                • Audi TT mk1

vidim i ja sad da je troll mada sam u pocetku pomislio da je prodavac troll, a decko video BMW... (imam iskustva sa tim da ljudi cim vide malo neobican auto odmah misle da to kosta ko kuca... ja vozim audi TT i desava mi se da me drug sa faksa koji vozi fazon kia seed novu koja kosta kolko ~ 13k eura recimo,pita koliko vredi tt i kad mu kazem da ima po oglasima za ~6k eura po oglasima bude omg ja sam mislio to kosta 20k minimum a auto 99 godiste
                jos sam ja i potrefio cenu onako od oka sam rekao 4000e...

Comment

• anderson5
                  CBC Početnik
                  • 25.04.2014
                  • 4
                  • spanija
                  • zasad seat

pozdrav prvo ne razumijem sta je trol i drugo ovo uopste nije taj momak sto prodaje jest auto slike su njegove ali broj mobitela nije ,,,poznajem momka zivi u istom gradu sa mnom 5 minuta njegov stan od mog i imam njegov broj ,,,kad nazovem na ovaj broj niko mi se ne javlja i kasnije mi dode poruka kako on nemoze da se javi kako radi u neko drugoj zemlji i ako zelim da vidim auto moram prvo poslat 2000 eura na broj banke koji mi on posalje i kasnije ce mi kamion dovuc kola na moju adresu koju ja reknem da isprobam auto i ako hocu da kupim moram mu kasnije i ono stavit para,,,, ovo je samo prevara momak sto prodaje auto nema pojma o ovom pitao sam ga ,,, ljudi uzimaju slike od drugih auta stave niske cijene i prodaju da bi prevarili

Comment

• WEST 014
                    CBC Senator XXL
                    • 17.08.2010
                    • 862
                    • Valjevo
                    • Audi A4

Trol (Internet) - Wikipedia, la enciclopedia libre

Comment

• anderson5
                      CBC Početnik
                      • 25.04.2014
                      • 4
                      • spanija
                      • zasad seat

kupio sam bmw za 9800 eura sad ga sredujem moram jos 1500 - 2000 eura nabacit na njeg

Comment

• Bingodalton
                        CBC Senator XXL
                        • 12.11.2012
                        • 316
                        • Novi Sad
                        • GP 1.9 JTDM Sporting

Ako je to taj sa slike, super si prosao, sreca pa ti je spustio za 200 eur.

Comment

Working...
                        X