Zene ne daju lako kljuceve od kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Kako znate da lose voze, kada im ne date da voze kada idete zajedno nego ocete vi.
    Bas u poslednje vreme vidjam sve vise odlicnih vozaca devojaka...pocevsi od moje devojke, preko mojih drugarica pa sve do najbolje drugarice moje devojke na koju bi se kladio protiv vecine vas, da stanete sa njom na crtu.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Prichash napamet...to je onaj fazon,moje poznanice dobro voze,a sve ostale su curke
      Power of dreams !!!

Comment

• maki
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 878
        • Budva, CG

Originally posted by M-power
        Kako znate da lose voze, kada im ne date da voze kada idete zajedno nego ocete vi.
        dam 1-2 puta da proba,kad vidim da nezna onda naravno da cu ja

PS: jedna mi je "polomila" mjenjac, iz 2. u rikverc pri 30-tak km/h (htjela da ubaci u 1. pred lakat krivinom) bilo je nizbrdo
        HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

A bas si imao volju da je naucis i hteo da ispadnes baja. Priznaj!

Comment

• maki
            CBC Senator XXL
            • 03.10.2004
            • 878
            • Budva, CG

pa mislim, ovaj.......... zasluzila je

mada kad bolje razmislim nije bas vrijedilo drugog mjenjaca, ali vremenom se isplatilo

Comment

• DELracing
              CBC Veteran
              • 08.04.2005
              • 127
              • BGD

Ima onih koje dobro voze ali sam primetio da retko koja ima osecaj- da stvarno oseca kola, motor.... Vecina dobrih vozacica ima samo dosta prakse
              Ford Puma 1.7 16V
              Saab 9-3 1.9 TID

Comment

• dranix
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 3079
                • Antwerpen/Belgium
                • Saab 9-3

Ja vise volim da vidim dedicu od 65+ sto rece neko nego ovcu u "besnom" autu koja vise gleda da li je gledaju nego sta radi i kako vozi. Cast retkim izuzecima. Ocigledno niste bili u Monaku pa da vidite ko je prava elita i klasa i sta ko vozi. Jako bi se zacudili da oni skorojevici sa Ferarjem ili Porsche-om nisu ni za blato ispod noktiju pravoj eliti koja ima malo vise godina ali se vidi na oko ko je ko. Verovatno bi vam se cinilo da sanjate. Vazan je covek, izbor, ponasanje. Uostalom kakvi li cemo biti mi kad ostarimo. Ovi su bar vozili sve zivo dok je Bog isao po zemlji. Ne poredite dedice u BGD ili SCG uopste sa dedicama negde drugde. Ne da nije isto, nego....
                Jos sam na onom forumu pisao sta mislim o crnim BMW, AUDI i slicnim automobilima i njihovim vlasnicima. Ako znate nekoga ko to vozi razmislite ko je on i sta bi hteo da bude odn. sa kim se identifikuje. Ako sami vozite takve automobile ozbiljno razmislite o sebi i svojim vrednostima. Ovo je cista psihologija i nema veze sa tehnikom. Vrsta i boja auta (ako smo ga birali) jos kako pokazuje ko je ko iako mi toga nismo bas uvek svesni. Ili se lako ofiramo ili smo samo losi glumci, nesto od ova dva mora da je

Comment

• Eon
                  Moderator
                  • 10.03.2005
                  • 4225
                  • Beograd-NBG-44
                  • Superb 2.0 4x4 DSG

Diskusija je davno prevazisla temu, pa bi bilo bolje da se vratimo na istu.
                  Sustina je da kada idem negde sa devojkom van Bg u 90% slucajeva ja vozim, sem kada sam iscrpljen, bez obzira da li je njen ili moj auto!!!!!!

Tacno je da vecini zena nije bitno sta voze, zato vozilo za njih ima samo upotrebnu vrednost i nije predmet obozavanja kao kod nas! Mislim da je to normalniji stav. Zamislite situaciju da se prema TV-u ophodite kao prema vozilu?!?!

I bas zbog te 2 stvari (manje voze u muskom drustvu i manje ih interesuju automobili) zene voze malo slabije u proseku, ali uvek ima izuzetaka. Ne mogu da pricam generalno i da tvrdim da ceo rod nije talentovan. Moja majka je jako dobar vozac kao i moja sadasnja devojka, ali je sustina da su obe presle gomilu km (devojka mi nedeljno prelazi oko 800 km - skoro svake nedelje Zagreb plus po Srbiji i Bg). Imam i drugi primer, dve drugarice koje sam ucio da voze i to je bilo ravno katastrofi!!!!!!
                  Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                  Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• dranix
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 3079
                    • Antwerpen/Belgium
                    • Saab 9-3

Statistika kaze da su zene bolji vozaci ako svakodnevno voze. Praksa cini sve a price o "talentu" su za decu. Zene jednostavno manje krse saobracajne propise. Ko kaze da zenama nije vazno sta voze? One jednostavno voze sta im se da. Zamenite kljuceve jednom da vidimo kad cete dobiti natrag one od boljeg auta.

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Samo se ne bi slozio ovo oko talenta. Mislim da je on najbitniji i daleko ispred prakse. Znam mnostvo ljudi koji imaju vozacki staz daleko veci od mene a i dalje nemaju veze s vezom jer su operacija za voznju.

Comment

• Eon
                        Moderator
                        • 10.03.2005
                        • 4225
                        • Beograd-NBG-44
                        • Superb 2.0 4x4 DSG

@ M
                        I tu ima neke istine, ali je pre izuzetak nego pravilo!!!!

Nemam neke sexisticke predrasude, tako da mislim da i zene mogu da budu dobri vozaci uz praksu, kao i sto muskarci mogu da budu losi....

Sta mi bi da ovo kazem?!?!
                        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• maki
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 878
                          • Budva, CG

danas mi je cura povjerila auto da ga prodam , mislim da poslije ovoga danas njeno buduce auto necu smjeti ni da isparkiram

ona je cijenila auto 3300 eur, a najniza cijena je bila 3000 eur. a ja sam poslije duzeg cijenkanja uspio da naberem sa 2600 eur koliko je kupac nudio na 2800 eur, epilog svega je da sam morao da joj doplacujem 200 eur da joj zacepim usta, ali joj nisam rekao da su moje pare vec sam kao naknadno zvao kupca (sto nebi ni u ludilu) i s njim regulisao ostatak, a sad joj se blizi rodjendan (za koji dan) moracu da joj doplatim i za drugo auto (doduse to je stari dogovor), jedino me moze spasit da me sutra zovu da idem na brod

Comment

• Nikola
                            CBC Senator XXL
                            • 29.09.2004
                            • 975
                            • Indjija/Vojvodina

Au maki, u kakvoj si situaciji, najbolje ti da uzmes camac sa dva vesla pa u potragu za brodom na koji ce te pustiti da se ukrcas
                            .:Cuore Sportivo:.
                            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• maki
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 878
                              • Budva, CG

cuti, najvjerovatnije da cu plivajuci ,nastupio je novi momenat,mala hoce novi polo sa cd-om i klimom, uzima ga na kredit za koji treba 30% ucesca, naravno dizel na preporuku iskusnijih, a tih 30% je oko 5000 eur, sto bi znacilo da ja moram da se ispruzim za 2, eto sta ja sve radim za ljubav

valjda ponese to auto kad je ozenim,samo moram sacekat da otplati kredit

PS: sutra idemo da vidimo za auto,valjda je nagovorim da uzme nesto drugo (jeftinije)

Comment

• dranix
                                CBC Senator XXL
                                • 04.10.2004
                                • 3079
                                • Antwerpen/Belgium
                                • Saab 9-3

Ne zuri sa zenidbom.

Comment

Working...
                                X