Zene ne daju lako kljuceve od kola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zvrle
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2005
    • 961
    • Beograd, Batajnica
    • Golf 4

Jel turbo

nekako mi ne ide ni malo...nije zenstveno
    Slazem se, mnogo bolje izgledaju u manjim autima npr. 206-ci.
    “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• maki
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 878
      • Budva, CG

Originally posted by 156V6

Ok sad mi je palo na pamet da malo prosirimo temu,svako ko se vozio gradom verovatno je video sve rasireniju pojavu devojke/zene koje voze dzipove,C E klasu,kamione avione i ostalo,znachi devojke u ogromnim masinama..e sad kako vi glledate na to? Meni licno nista odbojnije nema nego kad vidim zensko u X5ici,ili nekoj E klasi nekako mi ne ide ni malo...nije zenstveno, ALI znam i mnoge tipove koje to pali.Pa hajde izjasnite se, ako bude puno komentara napravicemo i malo glasanje.
      U sustini mi je odbojno,ali sve zavisi, imam ja jednu drugaricu vozi x5 4.4 tatin (naravno), mala ne da vozi nego ubija auto, rijetki su i muskarci koji voze takva kola da ih nesto natezu posebno, kod ove je svaki start milina za usi , vjerovatno sto nisu njena pa je boli **** za eventualne stete na autu
      HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by zvrle
        Jel turbo
        Da nisi vidovit
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Ja sam jedan od onih koga pale zene u skupim kolima
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• DELracing
            CBC Veteran
            • 08.04.2005
            • 127
            • BGD

Devijcice u mocnim kolima su uglavnom zauzete
            + =
            Ford Puma 1.7 16V
            Saab 9-3 1.9 TID

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Zauzete voznjom. hehe, pa naravno da su zauzete kada limo nisu njihove
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• maki
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 878
                • Budva, CG

Bas zato mi i idu na zivac (da nekazem sta drugo), pa se onda foliraju po gradu ali samo sa drugaricama,nedaj Boze da ih neko vidi sa muskarcem pa makar i na zadnjem sjedistu

Comment

• Skyline GT-R
                  CBC Senator XXL
                  • 13.02.2005
                  • 806
                  • Chicago - My Kind Of Town

Ajde da malo stanem u odbranu cura.
                  Neznam zasto vam "smeta" kad vidite curu u dobrim kolima.Zar su dobri\luksuzni automobili vezani samo za muskarce?Meni je bar extra kad vidim sredjenu ribu\zenu u recimo...A8 (ili jos bolje S8 ).
                  Da me ne shvatite pogresno ali...mozda je problem sto u srbiji nije normalna pojava da svako sebi moze da priusti X5, ML, ili E klasu, BMW 7, Lexus...pa se uvek zagleda dobar auto ili se cak (u manjim mestima - sve osim BG-a) zna i napamet broj takvih automobila u jednom gradu.pa onda kad od 3\5\7 automobila jedan (ili dva) voze cure...onda se ona kao nesto umislja.Auto je auto...svako vozi sta voli i u cemu se oseca udobno.
                  Ono sto meni recimo smeta je sledece : Zamislite sve one bakice i dekice (65+ godina) koje vidjate po prodavnicama (u redovima) za hleb i mleko...zamislute ih svakodnevno u novoj corvetti (najcesci slucaj).E sad zamisite svaku trecu (da ne kazem drugu) corvettu sa istom slikom.Stegli volan sa obe ruke, piksle na ocima, nagnuli se napred (valjda da bolje vide, sta li) i...ceopaju corvette.E tad mi dodje da ga\je izvudec iz auta i pitam "jer znas sta si kupio...jer znas uopste sta vozis...koji ce tebi K takav auto".Ili kad baka kao "doterana" izadje iz prodavnice i sedne u MX-5.
                  Sto se tice njihovog\zenskog nivoa znanja sa volanom, to je vec druga prica.Mislim da su (u globalu gledano) daleko iza muskaraca.Nadje se tu i tamo zena za koju moze da se kaze da je dobar vozac ali..vrlo su retke.

Comment

• DELracing
                    CBC Veteran
                    • 08.04.2005
                    • 127
                    • BGD

Pa batice, mi smo iskompleksirani. Mnogo smo se trudili da se dokopamo ovih jadnih kolica, a one tako lako do njih. A i ne znace im nista

Salim se!! Meni licno ne smeta da vidim ribu u dobrim kolima samo mi je ponekad cudno koliko ih boli d*pe sto voze ta kolica. Retke su one koje stvarno vole kola(njima skidam kapu)
                    Ford Puma 1.7 16V
                    Saab 9-3 1.9 TID

Comment

• 156V6
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 415
                      • BEOGRAD

U pravu je DEL bole njih uvce za ta kola,vecina njih ionako ne razlikuje menjach od fena za kosu ali nije fora u dobrim i skupim kolima,meni je licno xtra kad vidim neku plavusicu u sredjenoj 206ici na primer,vidjao sam xtra ribice i u Alfi GTV ili nekom dobrom A3 i to jako lepo izgleda na oko nekako je sexy ali ono kad vidim devojku u A8 ili nekom dzipu znachi muka mi odma pripadne,cena kola je nebitna isto tako mi je neprirodno kad vidim "baju" od 1,95 kako izlazi iz Suzuki Marutija ili onog klovnovskog Smart-a ono kao ne moze niko da me ubedi da je to normalno.

Za sve one koje se prime kad vide zensko za volanom Hammera me zanima da li se prime kad vide nabildovanu ribu u teretani? Meni tu nema razlike

Comment

• BMW Z3
                        CBC Član
                        • 22.10.2005
                        • 27
                        • Podgorica

zane isto vole dobra kola isko kao i mi i to mi je uredu ali prije 1 godine kad sam vidio zenu (babu) 60-65 godina i vozi 540i e to mi nije islo nikako

Comment

• BOOST
                          Founder - Admin od Začetka
                          • 29.09.2004
                          • 8726
                          • Gislaved//Sweden
                          • SAAB 9000 AERO R; SA

Sto da ne, kod mene babac od 65 vozi 650-ku , bas joj stoji, pravi image
                          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                          move your mind

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Žene generalno ne umeju da voze automobile......ALI VOLE....
                            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• maki
                              CBC Senator XXL
                              • 03.10.2004
                              • 878
                              • Budva, CG

To jeste tacno, ima izuzetaka ali u vecini slucajeva su izgubljene u prostoru

Comment

• DELracing
                                CBC Veteran
                                • 08.04.2005
                                • 127
                                • BGD

Gde ja zivim!!

Ja sam u zivotu upoznao samo jednu ribu koja se razume u kola i bas cudno vozila je trke samnom.

Ne kazem da ne vole, ali im se cesto ta ljubav zavrsava na recenici: "Jao sto je sladak"
                                Ford Puma 1.7 16V
                                Saab 9-3 1.9 TID

Comment

Working...
                                X