Koliko ja pratim stampu, tablice bi "uskoro" trebale da se menjaju, nece vise biti formata XX 123-456, vec neki drugi fazon, kao sto furaju razne evropske drzave, sigurno alfanumericke.
E, sad kad je to uskoro, ne znam, tako pricaju i sa licnim kartama 5 godina pa nista. Ali da ce biti, bice! Mislim pogledajte samo u BG, uskoro ce ispucati sve sestocifrene . Tako da vam onda dzaba cetvorocifrene.
Pozitivno je sto cete na novim moci da birate i slova, a ne samo brojeve (ako dozvole, a ne vidim zasto ne bi).
p.s. i meni su totalno sabanske, ostalo mi iz vremena kada su samo DB-ovci, kriminalci i komsije julovci imali cetvorocifrene table... cetvorocifrena, bog si, niko te ne zaustavlja, radi sta hoces
Nekada su samo prostitutke i policajci imali cetiri cifre, naravno i "oni" sa dobrim vezama sa policijom, bilo sluzbenim, bilo poslovnim .
Sada je postalo kao "stvar" nekog vulgarnog prestiza, biti neobican u najglupljoj obicnosti. Naravno uz jos vulgarniju "genijalnu", ideju da se "svaka perverzija" dodatno placa. Drzava sa mentalitetom "barske dame".
Kakav mentalitet.
Bar da su moguce kombinacije slova, nesto inventivno, nego "raspored" i "kolicina" cifara, tako "vaznih" u zivotu, i tako bahat odnos "curana" u sepurenju, razbacivanjem novca...neko rece "zatvori su mali..", a dilkarnice?
Izvinjavam se za OFF ali kad smo vec kod tablica...
Dodje plavusa(lezbejka)i trazi roze tablicu i ovi u supu je odbiju jer je to nemoguce ,a ona pita zasto.Kazu ovi pa gospodjo tablice su samo bele i ne moze roze ,a plavusa ih pita :kako onda oni pederi imaju plave !
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Sada je postalo kao "stvar" nekog vulgarnog prestiza, biti neobican u najglupljoj obicnosti. Naravno uz jos vulgarniju "genijalnu", ideju da se "svaka perverzija" dodatno placa. Drzava sa mentalitetom "barske dame".
i cime sad on tebe direktno ugrozava, sto za svoj novac kupuje sta hoce, da ga ti nazivas glupim, vulgarnim, perverznim... a povrh svega toga, drzava je kriva za to?!
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ko kaze da me ugrozavaju, direktno, a indirektno, vulgaran novac sve ugrozava. Zasto bih podrzavao takvu anomaliju, da ne ponavljam ekvivalentne prideve. I to jos na ovom, strucnom forumu.
A "problem" je sto bas taj "svoj novac" nekako i nije bas "njihov", legalan...sto se sve vise "finog" sveta iz pomenute "kombinacije" pojavljuju po zatvorima..verovatno se zamajali u "olakoj" kupovini "sta se hoce"..
hoces reci da se cetvorocifrene tablice kupuju iskljucivo ukradenim ili kakvim god "prljavim" novcem?
To je u najmanju ruku nezrelo misljenje, i uvreda za ljude koji su svojim zaradjenim parama odlucili da sebi priuste poneki hir, a cena tih tablica je podjenaka ceni recimo kvaki, lajsni i retrovizora u boji vozila na spisku dodatne opreme manje vise svakog automobila. da li na ljude koji uzmu to kao dodatnu opremu gledas isto kao i na ove sa cetvorocifrenim tablicama?
Kakav mentalitet.
Tu verovatno mislis na Sloveniju, Austriju, SAD???? I tamo je moguce sve i svasta napisati na tablicama i birati brojeve, naravno po cenovniku.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
O novim tablicama za sada ništa.Postoje neki predlozi, idejna rešenja, plagijati, ali kako se to kod nas radi do promene može doći i onako preko noći!Evo već i sa ličnom kartom nešto komplikuju, te ko hoće može biometrijski čip, ko neće ne mora.....Daj Bože da ne izmisle i neku treću opciju!?
Comment