Nas auto klub "SPCC"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

btw: www.kafana.co.yu je opila server, nemoze da nadje ulaz

www.burek.co.yu je tu,

e, sad cevapi i pljeskavice ..hm.. moraces sacekati da i to bude pristupachno
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Svaka cast na entuzijazmu i automobilima. A nostalgiju ces ubiti lakse nego depresiju vecine ljudi u ovoj zemlji. Uzivaj tamo gde si, jer je domovina tamo gde ti je porodica i gde su ti prijatelji!!!!!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Darko_NS
        CBC Senator XXL
        • 02.12.2004
        • 557
        • Srpska Atina

Nisu sve japanci, ima i po koji BMW (ipak smo mi balkanci, a takodje imamo i domace australske, Ford i Holden.
        a jel ima tu u australiji poneka alfa, hehe

Svaka cast na entuzijazmu i automobilima. A nostalgiju ces ubiti lakse nego depresiju vecine ljudi u ovoj zemlji. Uzivaj tamo gde si, jer je domovina tamo gde ti je porodica i gde su ti prijatelji!!!!!
        upravo tako,
        svaki nacin zivota, odnosno podrucje u kojem zivis ima neke prednosti i mane, ja ne znam kako je u australiji i da li se sve vrti oko novca ili nema nocnog provoda na koji si navikao..
        ali sve je to podnosljivo, za razliku od zivota ovde kada gledas kako godine prolaze i prolaze, sve si stariji a ti oko sebe ne vidis nista da se menja i ide na bolje, vozis raskantanog juga i skupljas par meseci pare ne bi li zamenuo dve dotrajale trayal gume...

kad malo razmislim moze i cheesburger da prodje umesto pljeske

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Boost, zavlačiš brate i sebe i braću od dole....ne bih brate ja napustio Srbiju nizašta na svetu a mogu da zamislim kako je tek njima toliko daleko!Imam jednog ortaka iz Vankuvera(sa MM foruma) koji kaže da bi bukvalno poludeo da nema kontakt sa nama ovde bar preko kompa!Ja sam pre izvesnog vremena bio po Sloveniji i okolini(super su me ljudi primili) ali sam jedva čekao da se dokopam Srbije....
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Skyline GT-R
            CBC Senator XXL
            • 13.02.2005
            • 806
            • Chicago - My Kind Of Town

Originally posted by Darko_NS
            domovina ti je ona zemlja gde lepo i kulturno zivis, a da sam ja negde daleko kao ti, ne verujem da bih se okretao i mislio na srbiju niti zeleo ovde da se vratim... tako da uzivaj gde si
            Originally posted by Eon
            Mugen, ovi momci su ti lepo rekli.Zaista nemam sta da dodam.I ta pljeskavica i taj burek i ta kafana....ste bi ti preselo sa prvim grebanjem auta kljucem ljubomornog komsije\prolaznika (koje se desava svaki dan), sa pljuvanjem, tucama i svadjama po autobusima i tranvajima medju nezadovoljnim i ogorcenim gradjanima, sa odlaskom u prodavnicu, bolnicu, ili bilo koju ustanovu, sa korupcijom na svakom cosku..... sa nemastinom koja vlada...i na kraju - uopste...sa nasim KATASTROFALNIM mentalitetom.Provod...HA...ja znam kako je u Nisu...i bolje je da neznas.Drugi grad po velicini - nema diskoteku, a o seljacizmu necu ni da pricam.Kako je u selima i manjim gradicima - mozes da mislis.
            Da ne duzim....ja sam realtivno skoro otiso...i kao sto Darko rece...NA PAMET mi ne pada da se vratim.Cak me ne vuce ni u posetu da odem tamo i ako su mi tamo roditelji, devojka, najbolji drugovi.Imam cak i bespaltne (avio) karte, ali to dam curi\drugovima da dodju da oni mene posete...Ako bas imas toliku nostalgiju...idi na leto..napuni baterije...vrati se nazad i uzivaj gde si.NEMAS za cim da zalis - VERUJ MI!
            Sto se tice auto klub-a...samo napred.Posalji neki DVD I.... ocekujem da te uskoro vidim sa nekom R34-vorkom.Kod vas bar ima toga...

Comment

• Skyline GT-R
              CBC Senator XXL
              • 13.02.2005
              • 806
              • Chicago - My Kind Of Town

Originally posted by TETAK
              ....ne bih brate ja napustio Srbiju nizašta na svetu...
              Zasto tetak?Ako je (samo) nostalgija u pitanju - to mogu uvek da razumem.Ljudski je.Druge stvari tipa - "ma bolje je u srbiji" ili "nije ni ovde toliko lose" je - van svake pameti.Kao i BILO KAKVO poredjenje Srbje sa "normalnim"\zapadnim drzavama.

Originally posted by TETAK
              a mogu da zamislim kako je tek njima toliko daleko!
              200km ili 20.000km daleko od srbije - totalno nebitno.Bitno je samo da se normalno i mirno zivi.

Comment

• BOOST
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

Tetak

Nema zavlacenja, hladno i opusteno, profesionalna deformacija, logika ubila osecaje.. mozda je tako i bolje.

Meni nesmeta!
                Sve moje angazovanje ovde je iz razloga sto znam da je znanje kje nosim potrebno ispisati i podeliti na jesiku koji je razuman celom Balkanu, bez prioritiranja i pretenzija na nacionalnoj bazi, ja kao licnost i jednka sam najmanje vazan i bitan u celoj prichi. Bez mene se zivelo 20+ godina i zivece se i dalje!!
                move your mind

Comment

• DC2R
                  CBC Senator XXL
                  • 06.12.2005
                  • 334
                  • Perth Australia

Ma razumem ja vas sve ali nostalgiju treba doziveti, bilo je meni vamo prvih par godina super, sve novo, sve lepo cisto, sve tacno ko roleks ali posle izvesnog vremena pocnu ti nedostajeati stvari za koje si bas mislio da ce ti najmanje nedostajati, buraz mi je prosle godine bio 4 meseca tu u srbiji i republici srpskoj, kad je dosao nazad vamo kao da je dosao na sudjenje dozivotne robije.

Plljeskavica je ne zamenljiva, a takodje mi ne dostaje zima i sneg hehe
                  R34 ili NSX ce biti nadam se jednog dana, sad sam tek uzeo tako da u narednih par godina nema nista od menjanja.

Comment

• dranix
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 3079
                    • Antwerpen/Belgium
                    • Saab 9-3

Ih, od onolikih jaganjaca ti bi bas pljeskavicu. Pa peci. Materijal imas a i brzo to ide. Snasli ste se vi super koliko ja vidim a normalno je kad se dodje "na odmor" sa novcem da je sve super. Izlasci, nema obaveza, drugacije zenske... Odmor i treba takav da bude ma gde se provodio. Normalan zivot i problemi su sasvim drugaciji. Svi pricaju a niko se ne vraca. Da mi je samo znati zasto. Neki ljudi citav svoj vek provedu u svom gradu. Zar oni nisu na robiji? Naravno da ne, jer se ne osecaju da su u kavezu. Sloboda je jevtin transport i volja da se putuje. Ovo prvo nazalost nije slucaj
                    Tacno je to da je Australija cudna jer je velika razdaljina medju gradovima. Ko bi u Evropi tako ladno isao na plazu 250km a tamo se ide normalno. Koliko sam cuo da tamo ljudi nemaju ni licne karte vec samo vozacke. Zar je to lose? Ovde su prepune ulice security kamera koliko je "dobro". Neke stvari su bas za razmisljanje.

Comment

• BOOST
                      • 29.09.2004
                      • 8726
                      • Gislaved//Sweden
                      • SAAB 9000 AERO R; SA

Pa, vidis Dranix, bash nekim slucajem imam brata od ujaka u tom istom Perthu , bio na NZ dok nije dobio drzavljanstvo, pobegli od vlage na NZ u AU

No, cilj se da se prebace u SWE sad posto Scandinavia i Oceanija imaju zajednicki biro rada????

Sad, problem: zena mu magistrirala agronomiju a on saobracaj.
                      I to u AU dok su ziveli na NZ. Problem je da ovde takvi kadrovi netrebaju a tamo dole su deficiti, stim da ce bolje ziveti dole nego ovde.

I dodju li vamo u SWE ajd nanovo sve? Zivot je prekataj da bi ga ziveo nomadski, negde moraju koreni da se zaseju da bi generacija koja ostaje za nama imala pocetak. Nikad netreba mislsiti egoisticki na sebe same, iza nas ostaj drugi ...
                      No jos je mlad da bi rezonovao na ovaj nacin zato i iznosim misljenje, setice se jednog dana, ni selidba u drugi grad nije uvek dobrodoshla , gube se kontakti ako se zivi na nacin nekoricenja tehnike
                      move your mind

Comment

• kilson
                        Moderator
                        • 09.10.2004
                        • 3216
                        • NoviBGD
                        • AR 75 GT

Hajde nazad na temu momci! Kad dodje lepshe vreme bice i pljeski, generalno roshtilja by "Cannon Special Cuisine"!

Negoooo, MUGEN? Imate 4 izdanja DVD-a... Mozhes li da odradish neki upload interesantnih kracih filmova u saradnji sa Boostom? Bilo bi ekstra videti nashu ekipu preko i ove mashine u akciji (ili bar neki trailer-i...)?

pozz
                        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• DC2R
                          CBC Senator XXL
                          • 06.12.2005
                          • 334
                          • Perth Australia

Ok da se mi vratimo na temu, sto se tice video klipova uskoro cemo okaciti nesto na net, imamo dosada 4 dvd izdanja ali nije snimljeno bas mnogo akcije, sutra (subota 10 dec) imamo organizovan skup, idemo malo da se zezamo sa autima tako da se nadam da bi moglo biti dobrih snimaka. Krecemo u 11 navece a idemo u brda iznad grada (50-60km udaljenost) tu je strava za drags, driffting i paljenje guma tako da nas ocekuje dosta zabave

E BOOST imas li u planu da dolazis u posetu burazu vamo u Perth-u???

Comment

• TETAK
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3034
                            • Čačak, Srbija

Odličan raspored aktivnosti SPCC!Samo da znate da u Srbiji uvek imate drugare koji vas podržavaju i koji su uvek tu....odmah iza ekrana!
                            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• DC2R
                              CBC Senator XXL
                              • 06.12.2005
                              • 334
                              • Perth Australia

E imam par video klipova sa zadnjeg skupa, ako moze neko negde da ih okaci bilo bi dobro, ja sam probao da uradim upload ali mi nesto mnogo sporo ide , evo vec cekam neznam ni ja koliko dugo i jos uvek nista.

Comment

• BOOST
                                • 29.09.2004
                                • 8726
                                • Gislaved//Sweden
                                • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by DC2R

E BOOST imas li u planu da dolazis u posetu burazu vamo u Perth-u???
                                Videcemo kako ide, u plan je sigurno jedne zime (leto za vas) ali za pocetak sam ga doveo ovde i registrovao se kao user ZARE http://www.cannonballforums.se/profile. ... ile&u=2326
                                danas.

Inace radi http://www.wa.gov.au/ sa highway controlom i planiranjem, misleci na vasu sigurnost dok tunirate dajuci vam margin za greske

Nadam se da ce se i sam ukljuciti u rad foruma uskoro ..
                                move your mind

Comment

Working...
                                X