MercedesA 150

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Ma auto je jako dopadljiv ustvari. Lak za grad, manevrisanje, parkiranje, pakovanje u gepek. Meni vise bode oci sto je to MB i cena a ostalo ne bas. Jedino moguce zlo bi bilo ako bi ga neko kupio kao jedini auto pa pokusao izmedju ostalog da negde ozbiljnije putuje. Nije to ipak pravi MB jedino sto je skup kao MB. Buducnost i statistika ce nam sve reci. Ja ni najmanje ne sumnjam da MB zna jako dobro sta radi i da nije nista napamet. Mi mozemo da mislimo sta nam je volja jer mozda i nismo ciljna grupa. Musterije kupuju. Zasto, to je njihova stvar.

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Evo sta sam napisao na forumu b92, sredinom maja, prilikom predstavljanja tog modela:

"Moj dobar drugar ima Mercedes A prve generacije i vozio sam ga, a vozio sam i demonstracionu A klasu druge generacije kod Mercedes Jugoslavija. Prva generacija odaje utisak sramotno jeftinog automobila za Mercedesov renome. Druga generacija je mnogo bolja, ali imaju jednu katastrofalnu zajednicku osobinu - to su najtvrdja i najneudobnija vozila u koje sam vozio. Dosad je najtvrdje nesto sto sam vozio bio Yugo od 110-120 ks sa oprugama skracenim na 27. To je "Citroen" za A klasu! Verovatno je moralo tako da bude da se ne bi prevrtali..."

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

sad mi je lakse, znaci nisam samo ja uvrteo u glavu da je A poprilicno tvrd auto.

@dranix- ovako sto kazes nije lose. sve je na mestu, izgled je ok, ergonomija sedenja takodje, preglednost solidna ali..ima to nesto sto za moj ukus ga odmah diskvalifikuje.

moja kicma odmah oseti sve finese vesanja
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

Ko ti je kriv sto imas kicmu? To je auto za one bez

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Ta Meca mi se nikada nije uklopila ni u kakvu logiku kupovine. Jako je skup i kao nov i kao polovan, a nudi cak i manje u toj klasi. Jako je neudoban, zavrsna obrada kabine je srednje zalosna, a tek izgled instrumenata i njihov raspored....
            Ipak je nacinjen znacajan napredak sa ovom evolucijom i mislim da se kvalitet priblizio ceni. Opet, ne znaci da bih ga kupio!!!!
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Pa to i jeste glavno sto za tu cifru ima svasta lepo da se bira. Super je kad je tako.

Comment

Working...
              X