Sta je to xxxxx?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • observer
    CBC Veteran
    • 06.10.2005
    • 196
    • Novi Sad
    • Polo1.6TDIGolf1.2TSI

Originally posted by dranix
    U celom problemu je sad zanimljivo ko treba prvi trebati da ode sa parkinga. Valjda ce nam autor fotografije otkriti na kraju.
    Nisam pratio bas do kraja razvoj dogadjaja, ali su u jednom trenutku ostali sami na tom delu parkinga upravo Golf i Jugo
    Nadam se da je ipak ovaj sa Jugom otisao prvi (verujem da je bilo zabavno, da je meni to neko uradio, verovatno bih, u nastupu nekontrolisanih negativnih emocija, pokusao da mu "slucajno" ocesem bok ivicom branika prilikom isparkiravanja).

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Ma neee. Prvo treba utvrditi da nije zensko mozda. Ako jeste sve se lakse sredi

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

Ej, i Golf 1 sa leve strane zauzima deo parking mesta Juga. Tako da nije ni jugo kriv... Mozda nije ni Golf 1, ko zna kako je parkirano pored... Nepotpuna slika. Ali da sam ja naisao na takvo mesto uradio bih isto sto i vozac Golfa 2.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Ja nebih isto uradio kao Uros, iz prostog razloga zato sto ako je neko debil da ovako parkira, kao ovaj beli jugo, onda je dovoljno veliki debil i da mi osteti auto ako se tako parkiram.

Po meni je krivac onaj koji (ona koja ) vozi belog Juga, jer da nije nje, Golf nebi imao potrebu da se ovako parkira....

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Ja da sam Pauk odneo bih obojicu i gotova stvar.
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

ma usustini ovaj sa golfom 2 je ****** i tacka.
              mozda kad se yugo parkirao nije boilo ni kadetta tu,pa nije mogao da oceni koliko mesta ostavlja...sta ima da se coveku kaci na vozacka vrata da nemoze da udje...ogulio bi mu auto da vozim yuga samo tako...
              a i pi#ka je....da je tu bio neki " BMW" nwbi smeo da mu parkira golfa na vrata..da se kladimo ?!?
              nego se svi istresaju na jeftinijim autima.... pauci samo takve aute i nose....
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• dranix
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 3079
                • Antwerpen/Belgium
                • Saab 9-3

Pauk u nacelu nosi onoga ko smeta.
                Da vam pravo kazem ja se tu ne bi gurao. Vidite da je to "brod ludaka".
                Pre svega, prednost ima onaj ko je prvi dosao. Kad su vozila gusto ne mozes da izadjes na vrata, kad su retko, nema mesta. Ebiga, nisu ni svi dobri vozaci a upravo je parkiranje najbolji test.

Comment

• Uros Piperski
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2005
                  • 2978
                  • Beograd

Originally posted by BRABUS
                  Ja nebih isto uradio kao Uros, iz prostog razloga zato sto ako je neko debil da ovako parkira, kao ovaj beli jugo, onda je dovoljno veliki debil i da mi osteti auto ako se tako parkiram.
                  Stalno mi u glavi Niva. Sada sam zamislio istu situaciju ali dok vozim Dedru... Mislim da se tada ne bih gurao...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• dranix
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 3079
                    • Antwerpen/Belgium
                    • Saab 9-3

Branici su zakon, pa ko voli neka gura ako ima cime. Rodio sam se ponovo sa 900

Comment

• observer
                      CBC Veteran
                      • 06.10.2005
                      • 196
                      • Novi Sad
                      • Polo1.6TDIGolf1.2TSI

Originally posted by zoranbg
                      ma usustini ovaj sa golfom 2 je ****** i tacka.
                      mozda kad se yugo parkirao nije boilo ni kadetta tu,pa nije mogao da oceni koliko mesta ostavlja...sta ima da se coveku kaci na vozacka vrata da nemoze da udje...ogulio bi mu auto da vozim yuga samo tako...
                      a i pi#ka je....da je tu bio neki " BMW" nwbi smeo da mu parkira golfa na vrata..da se kladimo ?!?
                      nego se svi istresaju na jeftinijim autima.... pauci samo takve aute i nose....
                      Mislim da si pogodio sustinu. Za sada najpribliznije misljenje mome stavu. Bez obzira ko je koliki debil, krajnje je nekulturno zagradjivati vozacka vrata ljudima.
                      A evo i cele slike (nisam hteo da vas opterecujem nepotrebnim kilobajtima) gde se lepo vidi da je jugo manje-vise ipak postovao uobicajeni razmak izmedju vozila.

Comment

• observer
                        CBC Veteran
                        • 06.10.2005
                        • 196
                        • Novi Sad
                        • Polo1.6TDIGolf1.2TSI

Ok. Mogao sam odmah da stavim vecu sliku. Tada bih pitanje formulisao kao kviz:
                        PRONADJITE stoku na slici...

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

eto sad se lepo vidi......vlasnik metalik golfa 2 ...stoka 100%
                          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Eon
                            Moderator
                            • 10.03.2005
                            • 4225
                            • Beograd-NBG-44
                            • Superb 2.0 4x4 DSG

Mozda je vozac G2 iskocio samo ne sekund, pa razmislja da mozda vozac Yuga nece brzo doci?!?!
                            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• HotDog
                              CBC Senator XXL
                              • 06.05.2005
                              • 965
                              • BSG 75 (011)

e upravo si izrekao logiku moje devojke pri fush parkiranju

Comment

• dfast
                                CBC Senator XXL
                                • 26.05.2005
                                • 1302
                                • Hoofddorp NL /Bgd

Ne znam ali u ulicama u kome nema mesta za parkiranje, ili kad dodjes uvece a sve puno onda se redovno parkiram u preostale supljine, ali tako da kad priteram suvozacevu stranu tik do susednog auta, da ima prostora da otvorim svoja tj vozaceva vrata. U ovom slucaju parkiranje u rikverc je bilo vrlo tesko izvodljivo s obzirom na ulicu i koso parkiranje a i svejedno nema prostora za otvaranje vrata. Ima slucajeva kad se uparkiraju tako bahato da zauzmeu dva parking mesta, i tada moras da se pribijes nekom. Obicno se takvi kad dodju po auto sete kako su parkirali i uz psovanje svima i svega, jedva se iscupaju napolje ali vredi jer sledeci put paze kako parkiraju.
                                Ovog u golfu ne mogu preterano da osudjujem, auto mu ipak ne viri na ulicu, a vozac juga moze da udje na suvozaceva vrata, a mozda su i komsije pa se znaju tako da nema problema ili se mozda uparkirao samo na 15-ak minuta. Ima bahatosti i bezobrazluka ali verujem da se svima desilo da i u dobroj nameri stvari ispadnu lose.

Comment

Working...
                                X