Ovo bi trebalo da bude parking prostor.Opstini je pisano da ga uredi,ali kako oni to nisu,stanari su sami uredili parking stubovima i lancem za svako mesto.Zadnji stub je veci zbog raznorazne stoke(kojoj inace ne bi trebalo da bude ovde parkiraliste jer nisu stanari,a lomili su maje stubove).E sad vidite cemu sluzi ovo parking mesto.Inace sut stoji vec dva meseca,tu ga je ostavio covek koji ima lokal u zgradi ali sa suprotne strane,tj. nema nikakve veze sa ovim dvoristem jer nema izlaz na ovu stranu.O unistenoj zelenoj povrsini malterom,cementom,peskom,da i ne govorim.Ovo mora naci mesto u ovoj temi,cisto da se vidi.I vodite racuna da vam neko na parkiraliste ne izbaci ono sto njemu nije potrebno.
JA bi uzeo jedno vece tajk sut i sve preneo njemu ispred lokala.A onda ujutro uzmes lepo parkiras auto na to mesto izadjes i cekas da vidis oces opet.Naravno poneses neko provereno sredstvo za ubedjivanje!
Pa sta mislis sta sam radio sinoc?Uzeo lepo kolica i poceo da mu vracam ispred.On pozvao policiju,kaze da mu pravim nered a policija rekla da prijavimo komunalnoj inspekciji:ja zato sto je izneo sut,a on zato sto sam mu ga vratio.I evo sta se sada dogadja.Slika je od pre dva minuta.
Sutra se svakako ide u inspekciju da se prijavi.
Alal vera za preuzimanje mera, nama je precesto mana sto se nerviramo a u stvari ne uradimo nista po tom pitanju.
Ok, da doprinesem temi, Sta je to STOKA?:
Kad sa losim akumulatorom ostavis poziciju pola sata i auto nece da ti upali, a sve se desava u neposrednoj blizini taxi stanice. Pitas taxiste da li imaju kablove, odgovor je: "Naravno, svi imamo, paljenje ti je 500 dinara, zovite naseg dispecera pa proverite tarifu ako hocete". More, rekoh, nosite se svi u onog neposrednog pratioca pijacnih poslastica o kojima ovde ne raspravljamo
Nekulture ima na svakom cosku, a jedina borba protiv nje je kultura. Zvuci kao parafraza mnogih, ali mislim da se nasi balkanski maniri vrlo brzo menjaju u kulturnim sredinama, sto je dokazano milion puta, kada su nasi odlazili na Zapad da rade...
Hm.. malo mi je promaklo, imam primedbu na naziv teme, nije u skladu sa nivoom foruma nazivati ljude stokom pa makar bili i vlasnici marke auta koju nepodnosite, obicno nije po pitanju volja pri izboru vec mogucnosti.
Stoga, editujem naslov teme pa makar i izgledalo NEDEMOKRATSKI !!!!
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment