Nissan S14 da li ovih legenda ima u Srbiji

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • samo_jdm
    CBC Član
    • 28.08.2016
    • 20
    • Nova Pazova
    • Nova Pazova

Nissan S14 da li ovih legenda ima u Srbiji

Pozdrav ljudi ovako....Čitao sam ovde na forumu temu i odgovore nekih clanova od pre 8 godina o silviji s12...Znam da je tada "skyline" imao s14 pa me zanima kako sada stoje stvari ,da li ima ovih automobila ,ako neko zna za ovaj auto u srbiji javljajte...Zanima me sve u vezi ovog automobila,pogotovo odrzavanje,delovi popravke i naravno uvoz...

Pisite ako nesto znate
    Pozdrav ljudi
  • vojislavbb
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2009
    • 373
    • Novi sad
    • Forester Turbo

Ja mislim da ih ima 2 do 3.

Za jednog znam sigurno da je kod Savketa, Sarajevska ulica u BG covek drzi servis i vozi drift sa njom.
    Drugu sam video jednom u oglasima, a mislim da ima jos jedna, nisam siguran..
    SUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
    http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/

Comment

• samo_jdm
      CBC Član
      • 28.08.2016
      • 20
      • Nova Pazova
      • Nova Pazova

Steta sto ih nema kod nas ,ja sam planirao da kupim jednu ili da uvezem ali nisam siguran kako to ide oko uvoza i uopste oko odrzavanja tih automobila kod nas...

Comment

• acasmc@200sx
        CBC Senator
        • 30.01.2007
        • 282
        • Mladenovac
        • BMW F31 320d

u Srbiji se trenutno vozi samo jedan, to je Savketov, mozes i da ga vidis na driftu. bio je jos jedan zeleni, ali njega vec neko vreme nema nigde, mislim da je prodat negde van nase drzave

sto se tice uvoza, ne mozes nista tu da uradis legalno jer ne postoji S14 koji je EURO 3. postoji S15, ali svi su desni volan, tako da je i to mrka kapa, ako neces da se vozis naopako.

znaci sve u svemu, S12, S13 ima po neki u Srbiji da se kupi, ostalo nista.
        nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI

Comment

• samo_jdm
          CBC Član
          • 28.08.2016
          • 20
          • Nova Pazova
          • Nova Pazova

Bas sam se razocarao sto se tice tog uvoza mada mozda bi i moglo nesto da se sredi ali su to sve dodatni troskovi...Radije bih kupio ovde ako se neka lepotica nadje,mislim ja obozavam taj auto ali ne bih bas neki les les kupio.Mozda bi i neka s15 dosla u obzir ali naravno levi volan da ima...Nekako mi nije to to,da ja vozim naopako...

Comment

• acasmc@200sx
            CBC Senator
            • 30.01.2007
            • 282
            • Mladenovac
            • BMW F31 320d

Takav dobar S14 preko kosta bas dosta. Sve ispod 7-8-10.000 na stranim tablama ti je leš.
            S15 ne postoji levi volan, znaci samo ako mozes sam da napravis tablu.
            Samo održavanje nije strasno. Svaki deo postoji da se kupi i dan danas, cak za S13, kamo li za novije. Bukvalno originalni Nissan sraf mozes da kupis u Japanu i da ti ga posalju postom.
            Bedak je sto zna da kosta lepo, tako da se spremi i za to.
            Nas ovlasceni servis, na primer trazi:
            22.000din za prednji lezaj tocka - S13
            14.000din zadnji lezaj
            1500din zavrtanj glave motora po komadu
            To sam se ja raspitivao i to ne mozes nigde da kupis novo, bar ne u Srbiji.
            Cisto da steknes utisak, koliko to moze da kosta. Neke druge cene necu ni da pominjem, ali su podjednako sulude. Tipa stock radilica za CA18DET - 150.000din...

:-)

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Comment

• samo_jdm
              CBC Član
              • 28.08.2016
              • 20
              • Nova Pazova
              • Nova Pazova

Ocekivao sam svasta stvarno ali toliko bizarno velike cene kod nas ne iskreno...Ako poznajete bar jednu mozete da mi u pp posaljete kontakt vlasnika...Razmisljao sam i o nekom (naravno ako bih uspeo nekako) uvozu iz Nemacke ali tamo neki lepo sredjen kosta oko 12-13000 +porez i carina kod nas + taj "euro 3" koji takodje kosta lepo jer niko nece da zmuri za dzabe...Za delove sam razlisljao preko ebay-a ,trazio sam i ima stvarno brdo delove za s14 pogotovo za ostale silvije,ali nisam ni u to 100% siguran...Jos se razmisljam sta i kako,nudili su mi 350z koji je stvarno savrsen auto i jos neke,ali jednostavno ti automobili nece biti legende zlatnog doba japanske auto industrije...Zato sam ja zaljubljen samo u JDM legende

Comment

• acasmc@200sx
                CBC Senator
                • 30.01.2007
                • 282
                • Mladenovac
                • BMW F31 320d

Iskreno, ljude koje ja znam ne bi prodali svoj SX verovatno nikad. Kao ni ja. Bar ne za neku realnu cenu.
                350Z nije turbo i to jednostavno nije to. Tu se u potpunosti slazemo.
                Delova ima, to nije problem. Samo sto se moraju skupljati sa par kontinenata. Ja kad sam radio motor, porucivao sam delove iz UK, Poljske, Bosne, Japana, USA i Australije. Sve ukupno oko mesec dana cekanja, samo da ih pribavim. Racunaj i na to.

Ali kako kazu, zadovoljstvo nema cenu. :-)

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Comment

• samo_jdm
                  CBC Član
                  • 28.08.2016
                  • 20
                  • Nova Pazova
                  • Nova Pazova

Evo za sve koje interesuje...Nasao sam sve delove za motor i menjac,znaci bukvalno sve...U jednoj prodavnici japanskih delova u Novom Sadu imaju delove za s13 i s14 imaju sve delove sem delova karoserije.Malo se ceka par dana samo.A cena je najnormalnija odprilike kao i za prosecne automobile ovde ,neverovatno stvarno...

Comment

• acasmc@200sx
                    CBC Senator
                    • 30.01.2007
                    • 282
                    • Mladenovac
                    • BMW F31 320d

Hehe. Teško, ali ajde. Daj neki kontakt da pitam sta mi treba.

Comment

• samo_jdm
                      CBC Član
                      • 28.08.2016
                      • 20
                      • Nova Pazova
                      • Nova Pazova

Evo broj od te prodavnice,ja sam u sredu bio i pitao i imaju bas dosta toga..
                      +381 21 557 952

Comment

• acasmc@200sx
                        CBC Senator
                        • 30.01.2007
                        • 282
                        • Mladenovac
                        • BMW F31 320d

Hvala.

Comment

• samo_jdm
                          CBC Član
                          • 28.08.2016
                          • 20
                          • Nova Pazova
                          • Nova Pazova

Ako budes zvao ,reci nam da li su ti pomogli

Comment

• samo_jdm
                            CBC Član
                            • 28.08.2016
                            • 20
                            • Nova Pazova
                            • Nova Pazova

Vidjena jedna,doduse u Hrvatskoj ,prelepa i prefinjena ,neodoljiva s14ka ...

Comment

Working...
                            X