Pozdrav svima,imam Opel Vectru 1.8 16v 2000g. Ima plin ,naravno sekvent.Ako bi neko mogao da mi kaze za svaki problem sta je uzrok , i posto nemam dovoljno novca sve da sredim da mi kaze odakle da krenem i sta prvo da popravljam sta drugo sta trece i tako. Sto je najgore ne znam odakle da pocnem.
Prvo: Pusta mi na cepu ulja,kad je cep zatvoren.I kad je na leru 10 sekundi nakon sto se upali auto vidi se kapljica kako se sliva iz cepa da ne pricamo koliko tu izadje kad se vozi auto ne smem ni da zamislim.
Drugo: Dok nije pustao na cepu video sam da je motor bio od ulja, odnosno onaj deo gde se spaja poklopac motora i onaj srednji deo motora....
Trece:Zadnjih 7-8 meseci ne mogu da ga napojim koliko trosi ulja... Odprilike litar na 500km...Kad se obrtaji popnu od 4000 do 7000 dimi plavi dim....
Cetvrto:Kad ugasim auto posle duze voznje,kad pokusam da otvorim cep od vode za hladnjak voda se podigne sve do cepa i ne mogu da ga otvorim jer bi u protivnom voda iscurela napolje ,logicno...
Peto: Plin...Kad se vozi na plinu i kad se drzi konstantan gas krene da trokira...Slabiji je auto na plinu bar 20-30%... Kad krene da se pretice a pritom se vozi na plinu i kad se pusti gas , cuje se na auspuhu takva detonacija da to ne moze da se opise kao neko iz pistolja da puca....
Pomagajte odakle da krenem , nemam novca za sve odjednom...

Pomagajte odakle da krenem , nemam novca za sve odjednom...
Comment