Opel Corsa B

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Opel Corsa B

Drugar gleda da uzme ovaj auto, mislim na model. Ima dozvolu ali jako dugo nije vozio treba mu za grad uglavnom i da se preveze gde treba, eventualno par puta godisnje magistralni put. najuzi izbor je Opel Corsa B, a konkretno ovaj primerak je najnoviji:

Sve sto smo do sada videli bilo je otpisano vec na prvi pogled, u jako losem vizuelnom stanju, tako da nismo ni stigli do mehanike. Kako je ovaj u Nisu, ako odemo da vidimo na sta da obratim paznju? Limarija ako je zdrava videcu, motor kako pali i vuce i to cu da vidim, trap takodje u probnoj voznji....svaki info dobrodosao.
  • Keketarac
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2007
    • 588
    • Novi Sad
    • Seat Ibiza 1.2 TSI

Ni sve 4 gume nema jednake, ocito se neki lajkse igrao stajlinga, sedista u ocajnom stanju, spolja se neprirodno sija u odnosu na unutrasnjost...ja to ne bih ni uzimao u razmatranje.

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

Svasta nesto smo gledali, za takav auto star skoro 20god. ne moze nista ni da se ocekuje, trazi se samo sto bolji primerak. Naletesmo i na ovu ali plac ne radi nedeljom:

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

au kakve dereglje. sta tu ima da se gleda...
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Keketarac
          CBC Senator XXL
          • 01.09.2007
          • 588
          • Novi Sad
          • Seat Ibiza 1.2 TSI

A tek ova cukana spreda i pozadi, menjani airbagovi, ili bar poklopci, zadnja vrata kriva...Ako je lova ogranicavajuci faktor, mozda da vija neki ocuvan Jugo. Ovo su sve lesevi.
          Last edited by Keketarac; 31.01.2017, 18:11.

Comment

• prle
            CBC Senator
            • 04.09.2006
            • 223
            • Beograd - Konjarnik

Ako mu treba za grad, zaobidji 1.4 16V. Vozio sam takvu jedno 5 godina. Trosi dosta u gradu. Lepo ide na otvorenom, i pogotovo na autoputu, kad se zavrti. Imao sam gas, mucna situacija, jedva ugradjen zbog prostora, nije bio sekvent jer su tada bili skupi, a problemcica je bilo. Klime opelima tih godina nisu bas pouzdane, secam se da neki serviseri i nisu hteli da ih popravljaju. Takodje veliki servis nije bio povoljan ni malo. Ako bas hoce gradski auto neka gleda neku 1.2 8V, zahvalniji izbor.

Comment

Working...
            X