Uslovi za registraciju na E crne tablice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nele22
    CBC Veteran
    • 22.10.2005
    • 111
    • BIH , okolina Modrice

Uslovi za registraciju na E crne tablice

Da li neko moze da odgovori kakva je procedura za registraciju na E tablice?
    Konkretno to bi trebalo da bude registracija bez carine i poreza,stim sto mora biti registrovano na inostrano predstavnistvo(koliko sam ja upucen).
    Kakva je posle procedura oko upravljanja tako registrovanim vozilom?
    Samo polako i pun gas ! ! !
  • maki
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 878
    • Budva, CG

Mora da bude registrovano na predstavnistvo strane firme, ne placa se carina i porez ali zato deru na registraciji koja se placa nisam siguran da li mjesecno ili godisnje,samo znam da je papreno,a sto se tice upravljanja mislim da se vozi kao svako auto registrovano na firmu, putni nalog.....
    HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Stefan1
      CBC Veteran
      • 27.10.2004
      • 137
      • Beograd

Registracija se placa godisnje cini mi se 800 eur,ali nisam siguran.

Mada,kad pogledas na E tablice se voze uglavnom skuplja vozila,te takvim vlasnicima i nije problem da odvoje 800 eur ili kolko vec godisnje za registraciju.

Mene bi vise interesovalo vise kako se takav auto osigurava,kao svako drugo vozilo ili po nekoj specijalnoj tarifi.

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Crne tablice sa oznakom E su predvidjene za vozila u vlasnistvu stranih trgovinskih, saobracajnih i drugih predstavnistava i stranaca stalnih sluzbenika u tim predstavnistvima.

Registracija ide na kalendarsku godinu, zakljucno sa 31.12., a njihovu registracuju obavlja uprava za upravne poslove u Ljermontovoj.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Nije potreban putni nalog i auto ne mora da vozi samo zaposlen u toj instituciji na koju je registrovan auto. Provereno!!!!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
          X