Pukla sofersajbna od petarde

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivanilija
    CBC Član
    • 05.05.2017
    • 23
    • Jagodina
    • Jagodina

Pukla sofersajbna od petarde

Sta mislite po slici da li je slucajno pala petarda ili neko namerno postavio. Nesumnjam u nikog ali cisto neki komentar od vas. Mozda ima neko ko se razume pa da proceni situaciju.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

I da jeste i da nije, svejedno je.. Idioti od roditelja dozvoljavaju deci da bacaju petarde sa balkona, prolazio sam sa ženom a majmun baca na nas petarde, ne verujem da je baš na nas ali je verovatno orgazmiro pri pomisli kako plaši narod... Kola su parkirana naspram trotoara tako da je nekoliko završilo i na kolima, verovatno je slučajno jer je to mesto gde bi se petarda zaustavila ako bi pala na šoferku...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ivanilija
      CBC Član
      • 05.05.2017
      • 23
      • Jagodina
      • Jagodina

Nazalost auto mi stoji u pravcu terasa od zgrade. I ja smatram da nije namerno. Nego vidim ovaj beli trag gde predpostavljam da je gorela petarda pre eksplozije. Nekako mnogo stoji uspravno. Mozda se i varam. Nisam pirotehnicar. Za decu i roditelje u ovo danasnje vreme nemam reci. Cast izuzecima naravno. Mada kad se pogleda i sabere mislim da vecinu cine dobra deca ali uvek ima neka koja su bezobrazna. Ta i prave sranja i gluposti.

Comment

• b_samardzic
        CBC Senator XXL
        • 02.04.2005
        • 1557
        • Smederevo

Bratu je na clia pre dve godine stradala sofersajbna i plastike ispod nje. Steta oko 150e. Dal je neko namerni ili slucajno moze samo da se nagadja. Pre neku godunu sam zadnji put bio na trgu za novu godinu. Petarde se bacaju u vis pucaju u padu ili na podu u masi naroda. Od tad ni u ludilu ne idem u masu ljudi. I jedine odrasle osobe koje uzivaju da bacaju petarde su policajci. Cast izuzetcima.

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

Meni nije pukla ali je pao deo vatrometa i istopio staklo, sreća pa je nisko u sredini i ne smeta kod vožnje. Popraviće kasko
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

i meni pre nekoliko god,jutro posle srpske ng.bez nagorevanja.mozda i nije bila petarda,nego lakat.
            Code:
            https://cbc.rs/threads/46053-slomljena-soferka-na-parkingu
            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• YUgisa
              CBC Senator XXL
              • 05.06.2008
              • 793
              • Subotica
              • Yugo 1.1 EFI

Nema lose dece, samo losih roditelja...
              Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• FM III
                CBC Član
                • 28.04.2010
                • 79
                • Beograd
                • Ford Focus mk3,5

@ ivanlija,
                ko što reče Dora sada ti je svejedno da li je namerno ili nije, šteta je napravljena.
                Ipak beli tragovi na šoferci ukazuju na petardu bez fitilja, tj. one koje se pale kresanjem o šibicu a mogu i upaljačem, te da je stajala vertikalno jer je najači udarac bio tamo gde je smrskana šoferka u donjem delu kada je pripala aktivirala petardu. E sada da li je neko namestio tu ili je slučajno baš pala vertikalno, ostaće tajna.

Comment

• ivanilija
                  CBC Član
                  • 05.05.2017
                  • 23
                  • Jagodina
                  • Jagodina

FM III hvala na odgovoru. Tajna ce ostati, a soferku menjam uskoro. Mala je onda verovarnoca da je pala uspravno ali desava se [emoji3].

Comment

Working...
                  X