A4 2.0 / Multitronik CVT menjac sa 8 brzina ili Manuelni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sekki
    CBC Početnik
    • 15.05.2009
    • 6
    • N.P

A4 2.0 / Multitronik CVT menjac sa 8 brzina ili Manuelni

Pozdrav svima

Trenutno trazim da pazarim automobil odluka je pala na A4 godište od 2010 do 2012, na polovneautomobile sam našao Audi a4 sa Multitronik CVT menjac sa 8 brzina, kakva su iskustva sa ovim menjacem i da li ga treba zaobici, inace radi se o ovom vozilu.https://www.polovniautomobili.com/pu...i-ambition-lux Automobil sam proverio u ovlašcenom servisu i poslednji servis je radjen na 84000 2014 god.

- Svaki predlog bi mi dobro dosao.
  • subicd
    CBC Senator XXL
    • 20.06.2008
    • 463
    • Novi Sad

Ja sam vozio do pre par dana B8 2008 sa multitronikom 2 god. Pored svih prica, mada vise price vaze za onaj multitronik stariji(ovaj je sa "8 brzina") meni je taj menjac savrsen. Potrebno je neko vreme da ga skontas, ide koliko gasa das, ali kad ga skontas auto je perfektan za voznju i podize voznju tog auta za klasu vise(posedovao i A4 mamuelni). Ajde sto si prvi na semaforu i do 50 60 si za tili cas, nego je i sam auto dosta tisi u kabini i nemas utisak da vozis dizela osim torka.
    Servis se radi na 60.000km i nije skup, do 100e zavisi ko ti radi.

Ako valja, a trebao bi ga provozati par km, nemoj razmisljati.

Potrosnja je ista kao i sa manuelnim, meni je prosek moje voznje bio od 7 do 7.5l, sto je po meni ok.

Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Comment

• Sekki
      CBC Početnik
      • 15.05.2009
      • 6
      • N.P

Hvala na odgovoru.

Comment

• balkanac
        CBC Početnik
        • 02.02.2018
        • 9
        • Bijeljina
        • Golf

Bjezi od tog multitronica, ili trazi tiptronic ili manuelni. Taj CVT radi na principu mjenjaca iz skutera, uopste nemas pojma u kojoj si brzini niti koliko brzina ima. Trazi tiptronic i provozaj da vidis je l sve valja ako bas neces manuelni. pozz

Comment

• subicd
          CBC Senator XXL
          • 20.06.2008
          • 463
          • Novi Sad

Ti si vozio multitronic u Audiju taj noviji pa kazes iz iskustva?
          Taj multitronik ima start do 50 60 kao dao ima preko 200ks . To sto ne osetis brxine u D modu podize komfor, stavis u S mode i saltace kao da je DSG.
          Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока

Comment

Working...
          X