Porodični odabir automobila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Morphadron
    CBC Početnik
    • 26.02.2017
    • 9
    • Bor
    • Yugo

Porodični odabir automobila

Došao sam do neke love, hteo bih da kupim tri auta, za brata koji puni 18godina,za sestru, i za ujnu, ujka Ima reno megana 2 karavana 2004-to.

Ja vozim zastavu skalu 55 i ne menjam, meni je super.

Audi A3 2002-go 1.6 75kW 5b 4/5v 2650eura
    Ford puma 2002-go 1.6 16v 77kW 5b 2/3v 1950eura
    Opel tigra 2005-to 1.4 66kW 5b 2650eura

Audi za brata, Ford za ujnu, Opel za sestru.
    Sestra Ima 13godina,do polaganja Ima još dosta, ali ja da kupim, možda posle neću imati novca.
    Treba mi vaš savet, neznam kakvi su automobili za izdržavanje,svi neće prelaziti više od 5-6000km godišnje, s obzirom da opel neće se voziti.
    Ja sam ih tajno pitao koje automobile vole, oni neznaju da ću to kupiti, to je iznenadjenje.
    Ja nemam porodicu, oni su mi sve, ja sam invalid, tako da sad je šansa da kupim i koji zna kad, možda ne više, uostalom ako ne sakupljam novac da tako kupim, pošto su moja primanja mala, teško da ću od zarade da kupim, ovako sam došao do novca i tačno se uklapam u cenu tih automobila.
    S, poštovanjem, Petar.
  • kalimero1
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2010
    • 318
    • zagreb
    • c5

to su več sad stare rage da sam na tvom mjestu radije bi ostavio lovu na miru i još nešto uštedio pa kad sestra odluči
    krenuti na fakultet moči češ joj više pomoči nego sa starim autom,znanje se ne kvari a daje dobar start u životu

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Mudro zbori Kalimero , uopće nije u skladu sa njegovim avatarom taj savet, ak' znaš tko je bio Superhik. Možda čak i ne pije ...
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

spisak napravljen kao da je odluka vec doneta. Umesto pume u svakom slucaju bolje nesto manje egzoticno i sto moze da zapakuje vise od 2 kese, npr fiesta ili fusion. za sestru cekati i opet ce moci da se kupi kesto za iste pare - dok polozi tigra ce vredeti 1000e i propasce od nekoriscenja
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• prle
          CBC Senator
          • 04.09.2006
          • 223
          • Beograd - Konjarnik

Ja cu da ti kazem za A3-ojku. Vozim istu, samo 2001 i troje vrata, vec skoro 7 godina, i presao 100K za tih skoro 7 godina. Nisam imao nikakve bas skupe kvarove. bilo je onih standarnih zamena delova, mada taj motor i ne vazi za najbolji, ima bolesti svoje. Bilo je perioda kada se veze par stvari jedna za drugom, a i perioda kada duze vreme nista ne treba da se menja. U proseku odrzavanje nije skupo. Sve zavisi u kakvom je stanju auto. Cena mislim da je ok samo ako je auto bas dobro odrzavan.

Comment

• Morphadron
            CBC Početnik
            • 26.02.2017
            • 9
            • Bor
            • Yugo

Saću malo čudan da budem. Elem, danas sam pričao sa jednim čovekom u agenciji za nekretnine, prodajem imanje od 10ari i šumu od skoro 2.5hektara,sve hrastova šuma, Ima nešto i bukove, Ima i novih zasada paulovnije, to sam sadio 2012-te.
            Ja za to sve tražim 90000eura,a više bih izvukao para kad bi posekao tu šumu i prodavao na kubni metar, ali šumar neće dozvoliti da se redom seče, nego samo šta on obeleži.
            Čovek mi je danas izbrojao 50000eura kaparu, ako bude nešto, biće dobro, za ono što sledi.

Nema veze sa temom ovom koju sam postavio ali Ima veze sa novcem, autom i užitkom.
            Vozim zastavu skalu 55, Imam svoju malu autoradionicu od čega živim i primam mali invalidski dodatak i uspevam da zaradim solidno mesečno, za lekove i hranu.
            Uvek sam maštao da kupim de lorean dmc 12,ali Ima euro 1 i nemogu da uvezem.
            Naprimer da kupim bmw i8, Ima polovan za 70000eura, opet mi 20000eura ostaje da kupim stan, a kažu svi da taj auto mnogo malo troši i jeftina mu je registracija, a kažu unutra kao u avionu.
            Video sam ga na autoputu od Paraćina prema Beogradu, švajcarskih tablica, išao je malo brze od mene, tako da sam ga duže pratio.
            Znam da je ludo pitanje, da je to velika cifra, ali nije loša želja za jednog čoveka kao ja da nosi kateter i prazni kesu svaki dan u 30godina koliko Imam.
            Ne plaši me cena, najviše me plaši kako to osigurati od kradje, morao bi da iznajmim drugu garažu za auto.
            Vozio sam se u citroen xm, xantiu, neverovatno udobni automobili, ali kažu ljudi po stranim forumima da je udobniji.
            To su velike pare, plašim se ako nešto crkne, mnogo skupa opravka.
            Vaše mišljenje mi treba.

Comment

• hirurg83
              CBC Senator XXL
              • 26.02.2014
              • 398
              • Banjaluka
              • VW Jetta

Pokušaj da rijesis zdravlje sa toliko para. Mislim da je to bitnije.... Sretno

Comment

• Morphadron
                CBC Početnik
                • 26.02.2017
                • 9
                • Bor
                • Yugo

Bitnije ali su mi izvadili prostatu na kliniku u niš, vojnu bolnicu. Ovako malo da se zaradujem.
                Inače hvala.

Comment

• mupe
                  CBC Senator XXL
                  • 05.10.2006
                  • 822
                  • bg
                  • Laguna 3 GT 2.0T 205

Mislim da DeLorean može da se uveze. Trebalo bi proveriti proceduru za uvoz vozila od istorijskog značaja i kolekcionarskih primeraka.

Comment

• macaneli
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2008
                    • 327
                    • sremska mitrovica - Genova
                    • S-max

Mislim da moras biti clan nekog oldtajmer cluba,tako najlakse dobijes potreban papir
                    ima se,moze se-nema se,mora se

Comment

Working...
                    X